2004 GV 2.0

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evrese74 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,833

evrese74

Ana Kamp
merhaba 2004 gv aracımın direksiyon kutusunu iki oldu ayarlatıyorum fakat kısa bir süre sonra yine boşluk yapıyor direksiyon kutusu tamirini nereye ve kime yaptırabilirim birde maliyeti ne olabilir

Etiketler
Ynt: 2004 GV 2.0

ikitelli güngören bagcılar sanayıı sıtesi''' hakem '' dıreksıyon ..orada sökmüyorlar yalnız..iş bitincede aynı sıtede erzincanlı rot balansa bir ugrayın derim.. ;) :smiley: sokak ve dükkan noları aklımda yok ..yokuş yukarı cıkarken solda kalıyorlar..ikiside.. :smiley:

hakemdireksiyona telefon ettim direksiyon kutularının iki tip olduğunu ve biz kütüklü tipleri tamir ediyoruz dediler sizin bu konuda daha önceden teccübeniz varmı saygılarımla

aynı sitede 2. bir direksiyoncu var ama bunu tavsıye ederim.

aracla sabah erken gidin üstünde bir görsün..sonrasında yaparım şu kadar para alırım bu zamanda bitiririm..muhabbeti yapın..tavsıye ettıgı bir yerde söktürün..

ilk önce rotcuya ugrayın ön takımı ve direksiyon kutusuna bak deyın ufak bir ücretle derdini söyler.. ;) iş bitimi rot ayarıa da ona gidin..

eksper oto serkanın sokagında selattın ve dogan usta var sökme takma işlerinizi hallederler.. ;)

bendeki eski kasa vitara bizimkine aktarmalı kutu deniyor biliyorum..>>kütüklü tip << nedir bilmiyorum.. :smiley:

oğuz bey ilginize teşekkür ederim direksiyon kutusu komple yani onların tabiri ile kütüklü imiş yani rot kollarıyla komple yanlış olmasın servo diyorlar sanırım ben burada söktürüp götüreyim demiştim fakat serkan beyi aradım oda buraya gelirsen iş daha garanti olur dedi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR