Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba 2004 gv aracımın direksiyon kutusunu iki oldu ayarlatıyorum fakat kısa bir süre sonra yine boşluk yapıyor direksiyon kutusu tamirini nereye ve kime yaptırabilirim birde maliyeti ne olabilir
hakemdireksiyona telefon ettim direksiyon kutularının iki tip olduğunu ve biz kütüklü tipleri tamir ediyoruz dediler sizin bu konuda daha önceden teccübeniz varmı saygılarımla
aynı sitede 2. bir direksiyoncu var ama bunu tavsıye ederim.
aracla sabah erken gidin üstünde bir görsün..sonrasında yaparım şu kadar para alırım bu zamanda bitiririm..muhabbeti yapın..tavsıye ettıgı bir yerde söktürün..
ilk önce rotcuya ugrayın ön takımı ve direksiyon kutusuna bak deyın ufak bir ücretle derdini söyler.. iş bitimi rot ayarıa da ona gidin..
eksper oto serkanın sokagında selattın ve dogan usta var sökme takma işlerinizi hallederler..
bendeki eski kasa vitara bizimkine aktarmalı kutu deniyor biliyorum..>>kütüklü tip << nedir bilmiyorum..
oğuz bey ilginize teşekkür ederim direksiyon kutusu komple yani onların tabiri ile kütüklü imiş yani rot kollarıyla komple yanlış olmasın servo diyorlar sanırım ben burada söktürüp götüreyim demiştim fakat serkan beyi aradım oda buraya gelirsen iş daha garanti olur dedi