2004 grand vitara 5 kapı otomatik 29.000 TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HooK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,641

HooK

Ana Kamp
Yer
DÜZCE
2004 model
116.000 km.
otomatik vites.
lpg ruhsata işli.
renkli cam.
xenon far.
alarm.
29.000 TL.
ilan no:64525301

16112011183.jpg

16112011184.jpg

16112011185.jpg

16112011186.jpg

Resim 006.jpg

Etiketler
Ynt: 2004 grand vitara 5 kapı otomatik 29.000 TL

Lpgsinin ne marka olduğunu ve ne zaman takıldığını yazabilir misiniz?Hayırlı satışlar dilerim.

Merhaba hayırlı satışlar kendimde suzuki kulanıcısı olarak bir arkadaşımda suzuki aramakta kendi binek 2006 wv polosunu satılığa çıkardı eğer binek araçla takas düşünürseniz aradaki farkta anlaşılırsa görüşebiliriz.

takas düşünebilirim araç hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz lütfen

Araç 2006 wv polo conforlien modeli 55.000 km de siyah renkte 0532 515 12 23 telefonu karşılıklı görüşmenizde fayda var derim ben

arac hakkında detaylı bılgı yazarsanız satmanız acısından daha kolay olur dıye dusunuyorum. aracın degısenı boyası var mı motor durumu nasıl alıcının yapacagı herhangı bır masraf varmı fılan en son bakımı ne zaman ve neler yapıldı trıger vs bıraz detaylı yazsanız ıyı olurdu hayırlı satıslar

Araciniz cok guzel gozukuyor hayirli satislar. Fakat buradaki arkadaslarimiz ilan sitelerindekinden daha bilgili ve bilincli alicilar. O yuzden 5664 e mesaj attigimizda gelen yuksek bedelli hasarin neden oldugunu nerde yapildigini ve nelerin degisip boyandigini aciklarsaniz daha cok alici cikacaktir. Sonucta bu aracin taklalisinin 32 binde olanini aksiyon servis begenmedi alma dedim almadim ama anlastigimiz fiyatin 1500 tl uzerine baskasi aldi. Guzel toplanmisa benziyor, soru isaretleri ortadan kalkarsa satilir. Benim aracim yana yatikti ve hafif hasarliydi bugun satmak istesem hasarli resimleri koyar nelerin duzelip boyandigini tum samimiyetimle yazarim ve eminim satarim. Aciksozlu olmak pek cok kisi icin potansiyel alma sebebidir. Bu konular aciklanirsa bende talibim araciniza.

dürüst satıcı herzaman kazanır.bende bile bile boyalı araç aldım ama değişeni yoktu.15 yaşında bir vitara içinde boyalı olması gayet normal bir durum bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR