A Alpkalkan Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 3 15 Tem 2020 #1 herkese merhaba, wj kasa aracımın ön panjurundaki krom alaşımlu çerçevelerin ikisi kırıldı elinde fazla olan veya bulabileceğim bir yer var mıdır? acil yardım lütfen teşekkürler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkese merhaba, wj kasa aracımın ön panjurundaki krom alaşımlu çerçevelerin ikisi kırıldı elinde fazla olan veya bulabileceğim bir yer var mıdır? acil yardım lütfen teşekkürler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GC2013 Ana Kamp Mesajlar 60 Tepkime Puanı 8 Yer Izmir 18 Tem 2020 #2 Merhaba, Sabrederseniz benim depomda biryerlerde olacakti. Bulursam gondereyim Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Merhaba, Sabrederseniz benim depomda biryerlerde olacakti. Bulursam gondereyim Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
A Alpkalkan Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 3 18 Tem 2020 #3 çok sevinirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GC2013 Ana Kamp Mesajlar 60 Tepkime Puanı 8 Yer Izmir 26 Tem 2020 #4 Yeni donebildim sehir disindan, pazartesi depoya gidip bakacagim Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Yeni donebildim sehir disindan, pazartesi depoya gidip bakacagim Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
A Alpkalkan Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 3 26 Tem 2020 #5 buldum hocam teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GC2013 Ana Kamp Mesajlar 60 Tepkime Puanı 8 Yer Izmir 27 Tem 2020 #6 Sevindim. Ben de buldum Sent from my iPhone using Tapatalk Pro