2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan degrente Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,362

degrente

Yeni Üye
MERHABA GEZENBİLİR ÜYELERİ BU İKİ ARAÇ ARASINDA KARARSIZ KALDIM BEN HARD OFF ROAD YAPMIYACAM YANLIZCA GEZİ VE KAMP AMAÇLI KULLANMAK İSTİYORUM.ARAZİDE FAZLA ZORLAMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN BU İKİ ARAÇ ARASINDA KARAR VERMEYE ÇALIŞIYORUM YAPTIĞIM ARAŞTIRMADA HER İKİ ARACINDA ARTISI VE EKSİSİ OLDUĞUNU GÖRDÜM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TD5 DAHA AĞIR BASIYOR AMA ONUNDA AZ KM LİSİNİ BULMAK ÇOK ZOR OLANDA NETE DÜŞMEDEN TANIDIK ARASINDA EL DEĞİŞTİRİYOR BİR TANE 150000 KM DE BULDUM AMA BU ARAÇLAR HAKKINDA PEK FAZLA BİLGİM OLMADIĞI İÇİN EKSPERTİZ YAPTIRACAK İYİ BİR USTA ARIYORUM YARDIM LÜTFEN

Etiketler
Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi

eger istanbulda ikamet ediyorsanız ekspertiz ve diger konularda yardımcı olurum saygılar. ADEM KARNUÇU:0536 287 75 56 nolu telden bana ulaşabilirisiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-off-road-donanimli-td5-143767242/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2001-model-td5-7-koltuklu-arazi-canavari-142950818/detay
BU İKİ ARAÇ ARASINDA SEÇİM YAPACAĞIM

ikisininde içine binin, oturun, sağına, soluna bakın. Hatta deneme sürüşü yapın. Hangisi hoşunuza giderse o markada karar kılın. Kararını verdiğiniz markanın temiz bir modelini elbette bulacaksınız.
iyi akşamlar,

Bakmış olduğunuz araçlar yapılı araçlar, standard bir Disco bile çok kapasiteli bir araç. Disco serisinde düşük kilometrenin pek bir önemi yok, önemli olan değişmesi gereken parçaların zamanında değişmiş olması gerekir. Yoksa düşük kilometre diye aldığınız aracın bir anda bir çok parçasını yenilemek durumunda kalabilirsiniz. Forumda arasıra dertlerimize çare bulan Adem Bey var, size düşündüğünüz araçlar konusunda yardımcı olur.

Sadece gezi/kamp yapacaksanız iki araç da işinizi çok iyi görür. Eğer Disco almayı düşünüyorsanız aracınızı gerçekten seviyor olmanız lazım. Arazide kesinlikle yolda bırakmaz ama, servisten çıktığınızın ertesi günü düz yolda giderken bir anda meşhur üçlüyü göstergede gördüğünüz zaman kesinlikle şaşırmayın, Land Rover ne yapsa yeridir ;D ;D

Umarım istekleriniz doğrultusunda bir araç bulursunuz (LR gurubu tavsiye edilir)

Arkadaşlar bende 40-55 bin lira arası LR Disco yada GC 2.7 bakıyorum bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlardan yardım bekliyorum...Bu 2 araç arasındaki fark nedir benim amacım hem uzun yolda gidip hemde hafif arazide camp yapmak,yani 60 % uzun yol 40 % hafif arazi.Bu araçlardan hangisi benim için daha iyi olur,gerek parçası,gerek yakıtı,vergisi,kaskosu.İstanbulda yaşıyorum gezmeyi sevdiğim için 4X4 almak istiyorum bana uygun araç önerebilcek arkadaşlardan yardım bekliyorum.Land cruiser'da olabilir,
Şimiden teşekkür ederim herkese

kardeş DİSCO II sana her yönü ile yeter test sürüşü yapmanı tavsiye ederim,yalnız dikkat at bağımlılık yapabilir.

Toprağım bende Vakfıkebirliyim bizim oraları bilirsin :smiley: Ama burada yaşadığım içinde asfaltta rahat bir araç olsun istedim en son LC VX100 lere baktım harika bir araç :smiley: Bakalım kısmet hangisine olacak

VX 100 ön ve arkada yokmu? Uzun yol yapıcım için ben vx 100 olsun istedim konfor biraz daha iyi ona göre

ACİLEN SATILIKTIR!!!
İlan No: 209497114
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acilen-satiliktir-209497114/detay
Arkadaşlar bu araç ile ilgili düşüncelerinizi alabilirmiyim bu aracı alıp yapmaya değermi ? Yoksa başka araç mı bakıyım ? Şimdiden teşekkür ederim herkese

archway' Alıntı:
ACİLEN SATILIKTIR!!!
İlan No: 209497114
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acilen-satiliktir-209497114/detay
Arkadaşlar bu araç ile ilgili düşüncelerinizi alabilirmiyim bu aracı alıp yapmaya değermi ? Yoksa başka araç mı bakıyım ? Şimdiden teşekkür ederim herkese

özelden yazdım. bilginize,

merhaba GC nin 3.1 dizelleri sorunlu ve tutulmuyor deniliyor piyasada ama ben suan 2004 TD5 kullaniyorum 2.7 2004 GC de kullandim hangisi derseniz disco 2 TD5 ayri bir arac kiyaslamaniz bile yanlis sahsi fikrim bu ama vx100 zaten ayni kulvarda degiller onunda 2001 modelini kullandim vergi yakit LPG ile ugrasmaktan sıkıldım ve vx100 u sattim en uzun sure bindigim arac TD5 hem yakit hem vergi avantaji yolda yada arazide giderken ne yakıti ::smiley: dusunuyorum nede LPG bitti bitecek derdim yok :smiley: hem de garip bir duygusal bag kuruyorsunuz

Merhaba Kakyol bey,
Sizde bayağı araştırmıştınız herhalde GC nizi alırken öyle hatırlıyorum.Tavsiye edermisiniz kullanan birisi olarak herhangi bir şikayetiniz varmıydı ? Bende baktım TD5 lere ama maalesef fiyatları pahalı zaten alacaksak 2004 model olmalı çünkü herkes bu modeli söylüyor.Benim hayalimde VX100 ama sizin dediğiniz gibi vergi olayı maalesef çok fazla.Siz sadece bu sebeplerden dolayımı sattınız aracınızı ? LPG de sorun çıkarttımı ? yoksa rotayı RR çevirelim :smiley:

Her aracin kullanim yeri farkli ve her aracin artisi eksisi var benim neznimde ama ilk arazi araciniz olacaksa ne yapacaginiza emin olun bu isler piknikle baslayip sonrasinda kimsenin gidemedigi yerlere gitmeye basliyor ve devam edip gidiyor o yuzden tam olarak ne yapacaginiza karar verip araci belirlemeniz evet disco larda 2003 ve 2004 model almakta fayda var elbette butce meselesi kisiye ozeldir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR