2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,226
Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

http://www.carpages.co.uk/jeep/chrysler_jeep_grand_cherokee_voted_the_worlds_best_off_roader_18_06_04.asp

2004 yılında 4X4 Magazinin (ingiltere) yapmış olduğu off-road test sonuçları.

Etiketler

Konuyu açan, cevap yazan herkese çok teşekkür ederim bende 2004-2005 GC bakıyorum umarım beğendiğim temiz bir araç bulabilirim.
Selamlar.

Arkadaşlar hala araç bakmaktayım İstanbulda önerebileceğiniz bir araç varmı acaba ?

Yarın bir aksilik olmazsa 2003 model Overland bir Jeep sahibi olacağım
Selamlarımla.

aldınız mı
ben de yeni üyeyim ve aynı araca bakıyorum

aldıysanız düşüncelerinizi yazar mısınız?
tşk

Merhaba 2003 araç olmadı ama 2004 bir overland aldım hemde Blackburn müş ben ilk kez duydum ,2-3 gündür kullanıyorum sanırım lastik ihtiyacı var A/T lastik almayı düşünüyorum ama hangi marka ve model alacağıma karar veremedim , yardımcı olan olursa çok memnun olurum.
bakımlarını jeep garaj da yaptırdım km si biraz fazla ama diri bir araba 250 000 km de tüm bakımlarını yaptırmam 2500 TL gi mal oldu

merhabalar bende aranıza yenı katıldım.ıkı gun once wj 2.7 2004 satın aldım.su anda plaka ıslemlerını yaptırıyorum.aracı almadan once sız degerlı arkadasların yorumlarını okudum bu bılgıler ısıgında kararımı verdım.wj yı almadan once yuksek arac olarak frelander ve captıva kullandım sonunda captıvamı verdım wj aldım ınsallah ıyı yapmısımdır.tabıkı alısken bazı cekıncelerım oldu kullandıkca sızlerle paylasım yaparak bır seyler ogrenecegım.
not:tanısma kosesını bulamadım sıtenın neresındedır acaba bıraz teknolojı ozurluyumde

Merhaba,
güle güle kullanın.

iyi bir seçim yapmışsınız. ben aldığım için çok memnunum ve uzun seneler kullanmayı düşünüyorum.

aracınızla ilgili model motor km bilgilerini detaylı verebilir misiniz?

tesekkur ederım
2004 lımıted sıyah 140000 kmde

ozur 2.7 lıtre

hayırlı olsun
dizel almakla iyi etmişsiniz.

çok dayanıklı ve havalı bir araç

tesekkur ederım
alırken bayagı dusundum cunkı verdıgım arac 2008 captıva fuldu acıkcası bayagı tereddutum oldu.etrafımdakı ılgılı kısılerle konustukca daha bır ıstegım geldı nıhayetınde 2008 35000 km verıp 2004 140000 km arac alıyorsunuz.
bırde bu aracı tanımıyorum.nasıl kullanılır tepkılerı nedır bılmıyorum.arazı vıtesı nasıl kullanılır onu bıle bılmıyorum.
eh sımdı dıyeceksınız madem anlamıyorsun nıye alıyorsun dıye napayım sızlerın yorumlarınızı okuyunca ınsan bayagı heveslenıyor

bu iş gönül işi zaten
sitede daha iyi yorum yapacak bir sürü üstad var. ben sadece kendi fikirlerimi söyleyebilirim.

her sene araç değiştiren biri olarak, demek ki bu aracı bulmak için değiştirmişim onca arabayı dedim gerçi 1- 2 sene sonra ne olur bilmem ama, artık 4x4 haricinde bir araç zor.

aracınız captiva ile kıyaslanamaz bile. bi kere o fikri kafanızdan atın.

artık bambaşka bir dünyadasınız.

ben ilk aldığımda virajlarda filan korkmuştum devrilicem diye. güneşlikler üzerinde kocaman da sticker var devrilme tehlikesini gösteren (virajlarda ve yüksek hızlarda)

ama sorna alışıyorsunuz.
hele karlı bir yolda keyfine diyecek yok.

sızdekı arac hangısı
bırde bırsey soracagım bu aracın dıreksıyonu agır acaba genelımı boyle yoksa bır sorun olabılırmı(captıvaya gore)

captiva yı kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ama gayet hafiftir bizim aracınki.

kullandıgım kadarı ıle dıreksıyon agır acaba bır seymı var. bu konuda tecrube ve bılgısı olan varmı