2003 Jeep Liberty 3.7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sayrin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,138

Sayrin

Yeni Üye
Selam offroad cu arkadaşlar.Tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olucak. Yanıtlarlarsa sevinirim. Foruma ilk mesajım inşaallah zamanla kaynaşırız. Ben Jeep olayına girmeye karar verdim.Şu an uygun bir 3.7 liberty almak üzereyim.Kronik arızaları , sıkıntılar var mı dır? Sorun çıkarırımı? Araç 100 000 km de . Lpg takıp kullanıcam. Tavsiye edermisiniz.Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 2003 Jeep Liberty 3.7

Asfalt kullanımında sorun çıkardığını duymadım ancak arazi için çok da uygun bir araç değil bildiğim kadarıyla , ama pikniğe gitmek ya da toprak yolda kullanmak gibi beklentilerinizi karşılar , bunun dışında off road kullanımında zorlandığın da veya yüksek rakımlı yerlerde hararet yaptığını kullananlardan duydum....

Çok sert ve zor offroad kullanım olmuycak, asfalt, toprak , arsa , tarla ve arada bir kar da kışda dağa gidip geirken kullanmak istiyorum.Ama hareret konusu biraz kafamı karıştırdı.Çok mu artıyomuş hararet.

liberty için hararet yapıyor diyorsunuzda ben 50 derece sıcakda kilima açık saatlerce yol yapıyorum arabistan da, bir şikayetim olmadı olan arkadaşımda yok.
liberty için hareret yapıyor demek bana atmasyon geliyo.

Atmasyon demiyelim sanırım yanlış yerden bilgi edinilmiş. Liberty lerin kesinlikle böyle bir sorunu yoktur.Ayrıca offroad için grand cherokee nin gittiği her yere standart hali ile girer çıkar buna kimse iddaa etmesin.Benim görüşüme göre hard offroad için modifiye ye sınırlı.Soft offroad için gayet başarılı.

güzel toplamımışsın cumleyi hocam.

nazifayvazoglu' Alıntı:
Atmasyon demiyelim sanırım yanlış yerden bilgi edinilmiş. Liberty lerin kesinlikle böyle bir sorunu yoktur.Ayrıca offroad için grand cherokee nin gittiği her yere standart hali ile girer çıkar buna kimse iddaa etmesin.Benim görüşüme göre hard offroad için modifiye ye sınırlı.Soft offroad için gayet başarılı.

bendede liberty 3.7 var bütün yaz gezdim klıma sonda hiç hararele karşılaşmadım inşallahda karşılaşmam

bu video da sana biraz fikir verecektir.

http://s303.photobucket.com/albums/nn149/jcbll95/?action=view&current=001-7.mp4

video için teşekkürler.bu gün bende biraz nette baktım videolara nartube diye bir site var manyak videolar var bu gün içim baya rahatladı doğrusu yanlız bir şey danışmak isterim sadece bu racı yükseltip lastikleri off tipi koysam diye kafamdan geciyor ?

burada bolca resimler var.
işine yaracaktır,

http://www.lostjeeps.com/forum/phpBB3/viewforum.php?f=6
http://www.lostjeeps.com/forum/phpBB3/viewforum.php?f=6

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR