2003-2004 Vx100 Arıyorum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkgul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,584

serkgul

Yeni Üye
Herkese merhaba,

Yeni üyeyim adım Serkan.. forumu olabildiğince saatlerce inceledim ve öncelikle forum kurucuları ve yönetcilerine sonra da katkıda bulunan tüm üyelere yaptıkları faydalı bilgilendirme ve samimi tavsiyelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Nihayet vx100 almaya karar kıldım fakat malum ortalıkta satılık araç yok ve olanlar da göreceli yüksek fiyat da ısrarlılar, bir kısmına gidip yakından da gördüm... eğer aranızda offroad yapmamış ve lpg takılmamış 2003-2004 model aracını satmak isteyen arkadaşlarımız varsa haberdar olmaktan memnun olurum sonuçta en önemli ve güvenilir kaynak bence bu forum.

şimdiden teşekkür ederim
Serkan

Etiketler

Ynt: 2003-2004 Vx100 Arıyorum..

hakikaten öyleymiş ben de yeni anladım :smiley: hayırlısı artık bekleyeceğiz nasip...

hiç fikrim yok bu araçlar ile ilgili ama biraz bakayım bari genel kültür olur :smiley: teşekkür ederim

Pajero evet şuan alternatifler arasında aklımda eğer uygun araç bulamazsam bakacağım... teşekkür ederim

Beklentinize dair umutsuzluk oluşturmak istemem lakin yaklaşık bir sene VX100 arayıp bulamamış biri olarak size sabır diliyorum.

eyvah yandık ya o zaman... bana ilanda olmayan 2004 170bin de bir tane gösterdiler 77bin son dedi.. almadığıma pişman mı olmalıyım o zaman? durum o kadar vahim mi?

Tercih kişisel olmakla beraber, bence 77.000 TL yüksek bir fiyat. Hoş 2000 modele 60.000 TL isteyenler düşünülünce...

yani bence de 77bin insaf derler ama saygımız sonsuz herkesin kendi malı piyasadan bağımsız.. bir yorum yapamıyoruz... sene sonunda doğru umutluyum inşallah bir kısmet çıkar hayırlısıyla

Ben de yaklasik bir senedir vx80, vx100 ve nissan patrol bakiyorum. Ne yazik ki makul fiyata yipranmamis arac bulmak neredeyse imkansiz..

Sahsen 15-20 yasindaki araclara 25-30 bin dolar vermek de pek akil kari gibi gelmiyor acikcasi...

Ote yandan bir rivayete gore, vergi sisteminde de degisiklik yapilacakmis yakinda, motor hacmi ve model yilindansa yurtdisindakine benzer sekilde emisyon degerine gore vergilendirme yapilacakmis...

Sahsi gorusum bu durumda beklemek en dogrusu gibi...

vergilendirme sistemi önemli bir mevzu haklısınız, belki de fiyatlar ve bulunabilirlik açısından avantaj da sağlayabiliriz .. takip edeceğim teşekkür ederim

malum 2003-2004 arayışa devam fakat aşağıdaki araç gözüme çarptı..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-2001-model-ozel-siyah-mat-kaplama-sahibinden-176942407/detay

Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? 2. sahipleri km orijinal deniyor.. plakası 34zf2322 sonkar bakımlı fakat servise sordum dışarıya bilgi vermiyorlar. plaka sorgusunda 2009 yılında 8027 tl hasar var park halinde olduğunu söylüyor sahibi..

fiyat ve araç geçmişi hakkında yorumlarınızı istirham ederim.
katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkür ederim

Bence fiyatı oldukça yüksek bu model ve benzinli bir araç için.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Yorum icin teşekkür ederim ayni fikirdeyim... meraktan araca gittim baktim ve yorgun ve yıpranmış duruyordu zaten... işin garip tarafi fiyatini 67den 77e cikardilar bir sure sonra... piyasaya ne oluyor anlamak mumkun degil sene sonu muhabbeti mi yoksa nadir bulunan arac oldugundan mi fiyatlar tutarsiz ve de yükseliyor. .. ya sabir ne diyelim beklemeye devam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR