2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan leprecon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,478

leprecon

Ana Kamp
Yer
istanbul

35673450mlz.jpg

Etiketler
Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Leprecon aramıza hoş geldininiz.Tanışma köşesinde kendinizi tanıtırsanız daha iyi yardımcı oluruz.

Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

997799

süper yorum yapmışsın.. alayım bari ..

leprecon' Alıntı:

bu mesaja bu yazılır...yanlış bişey yazmadım ki...

mesela aynı türden ben bir mesajı ben yazsaydım;
2001 wj almak istiyorum, 1 tane buldum 125 binde, servis kayıtlı, 2 parça boyalı 1 parça değişeni var, içi diri, fiyatı son 45000 tl.
bu wj lerin dikkat etmem gereken yerleri nerelerdir?
bu aracı hafta sonu gezilerinde, hafif off-road da kullanmak için almak istiyorum sizce uygun bir seçim mi? yada bu yazdıklarıma istinaden 50 bin tl ye kadar başka bir öneriniz olur mu?

siz ise 5 kilo karpuz almak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum diyorsunuz...

2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD ile ilgili bilgi bana yeterli değişen parçası falan filan para mara kısmını ben halledebiliyorumm .. kronik bi hatası varmıdır diye bişe sordum ,, kavun karpuzda değil orda yazıyo ( 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD )

bu konuyada öyle cevap yazılmaz biraz daha aç denir..... yazmaz olaydım

leprecon' Alıntı:
2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD ile ilgili bilgi bana yeterli değişen parçası falan filan para mara kısmını ben halledebiliyorumm .. kronik bi hatası varmıdır diye bişe sordum ,, kavun karpuzda değil orda yazıyo ( 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD )

bu konuyada öyle cevap yazılmaz biraz daha aç denir..... yazmaz olaydım

haaa siz genel bilgi istiyorsunuz...o da sitede var biraz kurcalayın...
soru hala 2002 2.7 crd grand cherokee ise ona da cevap aynı = iyi al...
bu konuya öyle cevap yazılmaz yazmışsınız...sanırım siz bana nasıl cevap vereceğimi öğretemediniz ama ben nasıl soru soracağınız konusunda 1-2 fikir vermiş olmalıyım...

neyse boşver, senin sıkıntın benimkinden büyük gibi görünüyo.. konu hakkında sitede bilgi varsada ben bulamadım..

Leprecon kardeş hoşgeldin, önce ismini bağışlaryabilirsen hitaben konuşabilir üyeler.

2.7 CRD mercedes motoru olup benim bildiğim bilinen kronik bir arızası yok, o kasada en çok tutulan motor tipidir. Dİzel olduğundan dolayıdır çok gezilir binilir, kilometreleri çok yüksektir, Allah korkusu olmayan birtakım mahlukatlar genelde kilometreleri düşürüp satmaya çalışır.

leprecon' Alıntı:
neyse boşver, senin sıkıntın benimkinden büyük gibi görünüyo.. konu hakkında sitede bilgi varsada ben bulamadım..

valla doğru, benim sıkıntı çooookkk...

997799' Alıntı:

Levent bey (997799) sanırım sitenin eskilerindensiniz, ancak cevap tarzınız yeni başlayan , siteyi ve içeriğini araştırmayı yeni tanıyan, hevesli ve siz tecrübeli arkadaşların değerli bilgilerine ( ki sitenin bir amacı da budur) başvuran arkadaşlar için sadece küstürücü olacağını düşünüyorum . Bunu tartışma yaratmak ya da açmak için değil sadece üzüldüğüm için yazdım.

darkcity2000' Alıntı:
Leprecon kardeş hoşgeldin, önce ismini bağışlaryabilirsen hitaben konuşabilir üyeler.

2.7 CRD mercedes motoru olup benim bildiğim bilinen kronik bir arızası yok, o kasada en çok tutulan motor tipidir. Dİzel olduğundan dolayıdır çok gezilir binilir, kilometreleri çok yüksektir, Allah korkusu olmayan birtakım mahlukatlar genelde kilometreleri düşürüp satmaya çalışır.

sağolasın tolga , ilanda 160.000 yazıyo ama ne kadar doğru bilmiyorum , yarın bi gidip görücem kısmese olur , sende bakmak istersen linki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-2002-servis-bakimli-dizel-35673450/detay

inşallah Allah korkusu vardır km si doğrudur

leprecon' Alıntı:

Sayın leprecon, ben 2 sene önce 2008 suzuki g.vitara ile off road'a başladım, vaktim oldukça orta dereceli olanlara katıldım, 2 ay önce 2003 model wj 2.7 ile değiştirdim, bu motor ve kasa bana göre çok çok başarılı, şehiriçi yaklaşık 10 litre/100km yakıyor, gücü torku gayet iyi, ancak ikinci el ve kilometreli bir araba alacağını ve bazı beklenmedik servis ziyaretlerinin olacağını kabullen. Eğer araziye çıkacaksan at bir lastikle bile quadradrive çekiş sisteminin mükemmel iş yaptığını göreceksin, konforuda cabası kesinlikle tavsiye ederim ;)

Eğer bir ilanda sadece teknik birkaç özellikten bahsedilmiş ise, mesela klima sunroof deri koltuk vs vs diyorsa o araca gidip bakmaya bile değmez, aracı orjinal temiz olduğunu bilen hele bunun satıcısı bas bas bağıra bağıra orjinal hatasız motoru şanzumanu 10 numara diye yazar, ama bu tip yazacak pek birşeyiniz yoksa deri koltuk der ısıtma der geçersiniz... Araca bakın kimbilir neler çıkacak

Han Solo' Alıntı:
Levent bey (997799) sanırım sitenin eskilerindensiniz, ancak cevap tarzınız yeni başlayan , siteyi ve içeriğini araştırmayı yeni tanıyan, hevesli ve siz tecrübeli arkadaşların değerli bilgilerine ( ki sitenin bir amacı da budur) başvuran arkadaşlar için sadece küstürücü olacağını düşünüyorum . Bunu tartışma yaratmak ya da açmak için değil sadece üzüldüğüm için yazdım.

size katılıyorum doğru söylüyorsunuz...
ancak ben okuduğuma cevap yazdım o kadar...
siz okuduğunuzda ne anlıyorsunuz bilmem...
1000 küsür mesajım var aşşağı yukarı bi inceleyin ne konuda nelere neler yazmışım, bu sitedeki amacım hakkında size de kısaca bilgi verecektir...
burada yüzlerce insan yüzlerce aynı mesajı yazmasına rağmen bile onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz..
bu sitenin hemen hemen tek amacı var zaten paylaşım (bu içinde çeşitli dallara ayrılan bir kavram)
derdini söyleyen herkeze bildiğimiz ve tecrübeli olduğumuz konularda elimizden geldiğince ufak tefek yardımcı olmaya çalışıyoruz zaten...

ayrıca ben ilk cevabımda da kötü hakaret içeren vs vs herhangi bir cevap yazmadım ki...iyi al dedim...o sorunun 2 cevabı vardır iyi al, yada alma...

Han Solo' Alıntı:
Sayın leprecon, ben 2 sene önce 2008 suzuki g.vitara ile off road'a başladım, vaktim oldukça orta dereceli olanlara katıldım, 2 ay önce 2003 model wj 2.7 ile değiştirdim, bu motor ve kasa bana göre çok çok başarılı, şehiriçi yaklaşık 10 litre/100km yakıyor, gücü torku gayet iyi, ancak ikinci el ve kilometreli bir araba alacağını ve bazı beklenmedik servis ziyaretlerinin olacağını kabullen. Eğer araziye çıkacaksan at bir lastikle bile quadradrive çekiş sisteminin mükemmel iş yaptığını göreceksin, konforuda cabası kesinlikle tavsiye ederim ;)

iki yorumun içinde tşk levent bey .. ilk kez böyle bir araca sahip olacağım için biraz korku var ama dikensiz gül olmaz diyelim.. çok ağır bi masraf çıkarmasın yeter ufak tefek şeylere razıyım zaten... yılda bir gidiyorum ama bizim memlekette (giresun) böyle bir arabayla gezmenin çok zevkli olacağını düşünüyorum.. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR