leprecon' Alıntı:2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum
leprecon' Alıntı:2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum
leprecon' Alıntı:2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD ile ilgili bilgi bana yeterli değişen parçası falan filan para mara kısmını ben halledebiliyorumm .. kronik bi hatası varmıdır diye bişe sordum ,, kavun karpuzda değil orda yazıyo ( 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD )
bu konuyada öyle cevap yazılmaz biraz daha aç denir..... yazmaz olaydım
leprecon' Alıntı:neyse boşver, senin sıkıntın benimkinden büyük gibi görünüyo.. konu hakkında sitede bilgi varsada ben bulamadım..
997799' Alıntı:iyi al...!?
darkcity2000' Alıntı:Leprecon kardeş hoşgeldin, önce ismini bağışlaryabilirsen hitaben konuşabilir üyeler.
2.7 CRD mercedes motoru olup benim bildiğim bilinen kronik bir arızası yok, o kasada en çok tutulan motor tipidir. Dİzel olduğundan dolayıdır çok gezilir binilir, kilometreleri çok yüksektir, Allah korkusu olmayan birtakım mahlukatlar genelde kilometreleri düşürüp satmaya çalışır.
Han Solo' Alıntı:Levent bey (997799) sanırım sitenin eskilerindensiniz, ancak cevap tarzınız yeni başlayan , siteyi ve içeriğini araştırmayı yeni tanıyan, hevesli ve siz tecrübeli arkadaşların değerli bilgilerine ( ki sitenin bir amacı da budur) başvuran arkadaşlar için sadece küstürücü olacağını düşünüyorum . Bunu tartışma yaratmak ya da açmak için değil sadece üzüldüğüm için yazdım.
Han Solo' Alıntı:Sayın leprecon, ben 2 sene önce 2008 suzuki g.vitara ile off road'a başladım, vaktim oldukça orta dereceli olanlara katıldım, 2 ay önce 2003 model wj 2.7 ile değiştirdim, bu motor ve kasa bana göre çok çok başarılı, şehiriçi yaklaşık 10 litre/100km yakıyor, gücü torku gayet iyi, ancak ikinci el ve kilometreli bir araba alacağını ve bazı beklenmedik servis ziyaretlerinin olacağını kabullen. Eğer araziye çıkacaksan at bir lastikle bile quadradrive çekiş sisteminin mükemmel iş yaptığını göreceksin, konforuda cabası kesinlikle tavsiye ederim