2002 crv yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onur_toros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,415

Etiketler
Ynt: 2002 crv yardım

selamlar

şu zamanda honda serisi genel olarak off road da pek kullanılmıyor.sanırım modifikasyon ve uygun parça bulmada sıkıntı çekebilrsin.size önerim discovery düşünebilirsiniz...

slm öncelikle aracın hayırlı olsun. bende de 2002 honda cr-v var, arac aslında arazi için uygun hale getirilecek bir acaç ama malesef türkiye de pek tanınmıyor yutr dışında çok geniş kapsamlı sadece honda üzerine servisler var (hondasuv.com).türkiye şartlarında cr-v ile off road biraz zor olur ama bence hem günlük kullanımda konforda, hemde karlı ve çamurlu zeminlerde lastik seçimini iyi yaparsan çok keyif alırsın. off road için ikinci bir arac almayı düşünmüyorsan hem 4*4 hemde konforu bir arada bulabileceğin aracdır.

Arazi modifikasyonuna gerek yok çünkü çok sert arazi şartlarında kullanamazsınız malum low ranke dif kilt yok bende de crv var ama at bir lastikle doğal etkinliklerde kışın çamur kar toprak yolda 4x4 ün ayrıcalığını hissedersiniz iyi sürüşler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR