2001 vitara & 94 fairway takas

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snowman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,943

snowman

Ana Kamp
Mesajlar
37
Tepkime Puanı
0
Yer
kars/sarıkamış
mrb kıymetli abilerim

aracımı net üzerinden satışa çıkardığımdan beri yoğun bi ilgi gördü,civarı bir ilden bi galerici arkadaş 94 model motoru sıfır yapılmış dışı falan fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile temiz görününen, lpg li bi reno 9 fairvay veriyo kalanıda nakit para veriyo benim arabam 2001 5k 1.6 jlx vitara, aracımda aksam,kaporta ve motor olarak sağlam ,offroad yapmamış,

bu konu ile ilgili bana biraz fikir veya cesaret verirmisiniz ne yapmam gerek,izliyeceğim yol için bilgileriniz çok önemli
saygılarımla
 

Etiketler
Ynt: 2001 vitara & 94 fairway takas

İyi günler !

Sanırım Kars'ta oturuyorsunuz, sizin vitara arazi aracı olarak arazi şartlarında kullanılmamış olabilir. Ancak o bölgelerde binek araçların arazi şartlarında kullanıldığını göz önünde bulundurun bence.

Fairway genellikle kırsal kesimde tercih edien bir model. Motoru 1600 cc, bu motor bir Latin Amerika ülkesinde üretiliyor ve sorunlu diye hatırlıyorum.
Selamlar.
 

Ynt: 2001 vitara & 94 fairway takas

evet haklısınız brodwaya göre tutulmadığını sölediler bana ama bakalım site sakinlerinin kıymetli yorumları neler olucak
katılımınız için tşk ederim
ii günler efendim
 

Ynt: 2001 vitara & 94 fairway takas

takasta sonucu takas edilen aracların degeri belirler genelde takasta her ikji tarafta takas ettigi aracı uygun alamaya calışır takası teklif eden taraf teklif edilen kişinin mali teklifini kabul ederse takas karlı olur ve gercekleşir model marka önemli degildir
 

Ynt: 2001 vitara & 94 fairway takas

selam bende 1992 brodaaway var takas dusunursen.... vırata istedıgım bır araba... bnmkı 150 bınde en tutulan modelı en tutulan rengı beyaz.... ıstersen ırtıbata gecebılırız.... faırway ,flash veya sprıng modellerını tavsıye etmem.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,199
Kayıtlı Üye Sayımız
172,267
Kaydolan Son Üyemiz
Aylin aksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst