2000 model G500 Ön Koltuk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sametdsl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,162

Etiketler
Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

bu G benim 463'un rengi samet ! ruby red olarak kodlandirilmis. senin renk baska isim olarak gecer. ve limited edition seri icin kullanilmis renk kodunu paylasirsan bakalim..

sende arka farlari yenilemissin... renk harika. o dedigim modeldir. ozel ve az uretilmis. bu arac almanyadan ithal mi ?

Arkadan bir kesit.Koltuk gayet iyi geriye yatıyor.Ayrıca hem sağda hemde solda yaklasık 20 şer litrelik eşya saklama kabinleri aynı zamanda kol dayama

Başka bir açıdan görünüm,
Ön koltuktakı kol dayamaları begenmeyenler yeni şık ve ayarlı koldayamalar ile degişiyorlar

tek kelimeyle.........

muhtesem !!!
ustan gercekten dort dortluk samet, tebrik ederim onu. selamlarimi iletin...

[tek gozlemim arka kol dayanaklarin yok. bende tam aynisi bir set var . dosetdim ama takmaya fisrat bulamadim. ihtiyyacin olursa bana haber et ]

Ön koltukların kol dayamaları değişti,yerine çok daha zarif ve yükseklik alçaklık ayarlı kolçaklar konuldu.Ayrıca arka koltuklarada ince kolçakların siparişini verdim

Hüseyin abi bugün baktımda gerçekten güzel olmuş,Gören bidaha bakıyor

Samet bey hakkaten guzel olmuş.Zırh sevıyesı yuksek araçlarda yanılmıyorsam B-6 arka koltuk 2 lıydı .Cok ama cok guzel olmuş .Benım G250 ye 4 senedır on gogus bulamadım.Siz bır hızla otomatık koltuk yaptırmışssınız .Tebrikler..

sen ne diyon alperkaf! samet 24 saat icerisinde kibris'a benim musterimin clk63 AMG'yi full 3M matt gri kaplama yapmis ~!!!!!!!

adamin sakasi yok,dedigini yapar bu adam, yeter ki iste

ayrica tanisdigimiza cok sevindim samet kardes, ellerinize saglik. [senin G'nin tam boy resimlerini beklerim kardes.ozellikle on farlar, on sisler ve dodikler,ve jantlar.......]

gercekten ilk defa boyle yuksek kaliteli is goruyorum ,helal olsun sana .

saygilar.

Sanırım G kasalar arasında türkiye'de yapılanın en iyisini yapmaya çalıştık.Olup olmadığını siz sevgili dostlar yorumları dile getiriyor.......