Hüseyin abi,
Ben Ahsap görünümleri piano black yaptım,Sen ahsap kalsın dersen sormam lazım.Sanırım üzerindeki vernigi söküp varsa tamirini yapıp tekrar vernik atmak lazım.Sen önce fotosunu yolla ben sana yaptırırım sorun degil.Sanırım 2-3 güne hazırlanır
Hüseyin abi,Arka koltuklarıda önlerdeki gibi Tekli oluyor oturma pozisyonları 2+2 oluyor.Arka koltuklarda tıpkı önlerdeki gibi Full fonksiyonlu her türlü hareketi yapabilecek .Belki arka bagajada Demonte bir koltuk koyabiliriz.Bugün arka koltukları monte için Lazer'de yine saglam olsun diye saç kesildi.Yarın resimleri atarım hayırlısı ile
almanyadan parcalari bulmak olur ama montesi cok pahali olur. ha,,,alip da turkiye'ye geri getirmek olur ama kapi kule'den senden ne kadar gumruk isterler..... :-\
parcalari almanyadan bulup kibrisa gondermek sorusturulur... buyuk parcalar biraz zor olabilir...masrafi cok olur..sormak lazim.
almanyadan parcalari bulmak olur ama montesi cok pahali olur. ha,,,alip da turkiye'ye geri getirmek olur ama kapi kule'den senden ne kadar gumruk isterler..... :-\
parcalari almanyadan bulup kibrisa gondermek sorusturulur... buyuk parcalar biraz zor olabilir...masrafi cok olur..sormak lazim.
O zaman en güzeli Kıbrısa gitmek orada yaptırmak. Yapıldıktan sonra dönmek dönmek en güzeli
Samet bey tebrik ederim sizi. Çok zor bir işi yapmayı başarmışsınız. Hatta halen de devam ediyorsunuz. Aracınızın yeni hali çok güzel olmuş. allah nazardan saklasın güle güle kullanın
simdi fark ettim..! 2+2 zaten sana soylemistim sanirim. tipki PUR edition gibi yapacan. cok da guzel olacak... cikanlari da komple sakla. bence 460 kurarsan super olur.
resimleri dort gozle beklerim. istanbula yolum duserse mutlaka araci gormek isterim. nadir abinin araci da merak ederim zaten.
samet senin aracin rengi nedir ama ? patlican rengi sanki... tahmin ettim ise eger, limited edition uretilen bir model yapmis mercedes. hepsi o renkdi..