merhaba 2000 model G500 ön koltuklarını pek komforlu olmadıkları için degişmek istiyorum.Sizce hangi arabanın koltukları ile degiştirebilirim,yada başka modelin koltuklarını uygulayan varmıdır.Malum Şanzıman yeri cok geniş ve koltuklar dar oldugu için sıkıntı yaratıyor.Şimdiden herkese teşekkürker
Araç 2000 model oldugu için yeni tip kapı içleride getirtim ve ML koltuklarının üzerindeki koltuk kumandasını iptal edip kumanda yerini yeni tip kapılarda olan kapı döşemesi üzerinde kumanda edecem.
Sağolasın,bugün kapı içlerini boyadan aldık.Kapı kilit yerleri farklı olduğu için onun tadilatı var
Koltuk hareket dügmelerini kapıya aldıgımız için kapılardan koltuk altlarına elektrik kablo tesisatı çekildi.Kabloların Zarar görmemesi içinde Kablo kanalına gecirdik.Koltukların her bir hareketi için röle baglanacak böylece sorunsuz çalışacak
Ustam sağolsun oda benim gibi titiz ve asıl meslegi V.İ.P araç dizaynı yapıyor,İşinin ehli koltuk yan kapaklarını söküp attık yerine mdf den kalıp cıkardıki hem koltukta hemde kapıda koltuk ayar dügmesi olmasın
fark etmisdim , soracaktim... dosemeti napacan ? derileri herhalde sokup aktaracan degilmi ? en mantikli bu gelir bana...ama belki de daha iyi fikriniz var...
Yeni koltuklara yeni deri yakışır yapmışken arkalarıda ortası alcantara ve baklava desenli Bentley dizayn ve kapı içlerindeki düz deri parçalarınıda deri degilde baklava desenli alcantara olacak,Şuan deriler dikiliyor
Teşekkür ederim,Bugün kapıların deri döşemeleri için kalıp cıkartıldı,ordanda dericiye deri kaplanması için verdim.Kapılara hoparlör takılması içinde kasnak yapıldı.
Sonuçurmak yok,Yola devam