2000 Model Discovery Td5 Alınır mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sudi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,147

sudi

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba arabayı şehir içi binek olarak kullanmak istiyorum.. Senelik 10 bin km olarak yol yapıyorum bana allah korusun bir motor arızası vs yapmazsa işçilik bakım gibi masraflar kaça malolur özel bir serviste rutin bakımlar.Herhangi bir modifiye işlem uygulamıyacağım tecrübesi olan birisi varsa söyleyebilir mi..2. el olarak düşündüğüm araç budur..

http://www.sahibinden.com/arazide_ancak_bukadar_keyifli_olurrr-70WQQaXQQ22147988WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: 2000 Model Discovery Td5 Alınır mı ?

merhaba bende o modelde bir araç düşünüyorum fiyat aralıkları nedir acaba en alt rakkam ve en üst rakkam ne kadara kadar ödenebilir.

Araçta yedi parçada boya var deniliyor..İyice araştırın mümkünse orjinal araç bakın derim..

6 parça boyalıymış...

Bu araçlar kaç parçadan müteşekkil ?

Tavan da da boya var mı aceba ?

Aracin kazasiz oldugunu varsayarsak dahi, araci gozlerinizle gormeden, icine binip bir test surusu yapmadan ve en onemlisi guvendiginiz bir ustaya gostermeden almayi dusunmeyin.

Ayrica sadece sehir kullanimi icin hantalligi, iriligine ragmen icinin darligi, kisitli manevra yetenegi gibi handikaplariyla cok da iyi bir tercih gibi durmuyor. Biraz yuksekce, yoldaki cukurlarda stabilizede rahatsiz etmesin, bir de sorunsuz bir arac pesindeyseniz hedefiniz bir japon suv'u olmali bence.

Peki test ettik temiz cikti beyendim
diyelim bakim masraflari ne kadardir ozel servislerde ne gibi bakimlar gerekir bu kmden sonra

skmg' Alıntı:
...iiriligine ragmen icinin darligi...

bir Discovery için söylenebilecek en son söz içinin darlığı olmalı. Bahsettiğiniz Japon SUV'u hangisi bilmiyorum; ama Discovery, 4x4 araçlar içinde en ferah ve aynı anda en çok yolcusuna dış alan görüşü sunan araçtır.

Hakkaten dar derken? başka araçlamı karıştırıyorsunuz
;D

land cruiser kullanıyorum ama geçmişte discomda vardı..

disconun kesinlikle en havadar , görüş açısı bol ve ferah araç olduğunu kabul ederim.

istanbuldaysanız Anıl Oto_Bostancı servisinden Uğur bey ile görüşün derim araca bir bakarlar,sorunu varmı varsa ne kadar masraf yapar söylerler.Land Rover için en iyi fiyat ve imkanları sunan bir firma Anıl oto hatta gezenbilir üyelerine %15 indirim de yapıyorlarv arayın bir şey kaybetmessiniz bence Tel: 05336580868

Olcmus ya da bilimsel verilerle konusuyor degilim, ama disco'nun arka koltuklari gerek diz mesafesi gerek on koltuklarin enli ve yuksek olusuyla bana cok klostrofobik geliyor. Aracin camlarinin oldukca alcaktan baslamasi ve yuksek oturma pozisyonuna ragmen darlik hissi (sanirim konsolun konumlandirilma acisiyla ilgili olarak) surucu koltugunda da var.
Bu kiyaslamayi yaparken aklimdaki ici ferah sorunsuz japon 2005 model honda crv idi, on koltuklarin genis ve bos koltuk araliginin ferahlik hissi, arka koltugun diz mesafesi bana bu aracin daha genis oldugunu dusundurttu, nitekim ilk mesajimdan disco dardir mesaji cikmamali, o boyutlardaki bir araca gore dar demek istedim, ki bence bu gercek disco'yu daha eksik/inferior bir arac yapmaz...

Öncelikle doğru bir araç almaya karar vermişsiniz. Land Rover araçlarının en sorunsuz ve en keyifli araçlarından biri diyebiliriz. Araç tam bir güvenlik harikası arazide ve şehir içinde size çok keyif verecektir. Land Rover araçlarını çok iyi tanıyan bilen birisine hangi model bir araç alıp binersin dediğinizde ilk tercih edilecek araçlardan birisi olacaktır. Ben bu araçların yedek parçasını satıyorum aynı zamandada td5 modelini çok beğeniyorum gerçekten çok güzel bir araç beklentilerinizi karşılayacaktır. Aynı zamanda tamir servisimizde var gerekli bilgiyi verebilir ustalarımız tanıdığım bazı müşterilerdede satılık td5 ler var almadan öncede aldıktan sonrada gerekli yardımı sağlayabilirim. Şimdiden hayırlı olsun. CLK OTOMOTİV 0312 2783152 Şaşmaz / ANKARA Doğan Örgüt

skmg' Alıntı:
Bu kiyaslamayi yaparken aklimdaki ici ferah sorunsuz japon 2005 model honda crv idi

hocam yapma!!, emsal bile değiller : ))) dediğiniz gibi size öyle gelmiş, hani freelander'a deseniz nispeten haklısınız derim bu eleştiride ama neyse!, nihayetinde bu iş sevmek işi, cümlemiz kazasız belasız binelimde...

Tempus' Alıntı:
biraz zorlarsak crv disconun icine girer komple

güzel dedin ;D benim freelander'i de üzerine attıkmı paşa paşa gider valla arazide ;D ;D ;D

bu arada ilandaki araç muhtemelen tamamen, olmazsa da bel altı boyalı duruyor Sudi arkadaşım, malum, belden kasıt "tavan hariç" oldu bu aralar, yan aksamlardaki aksesuarların neredeyse hiçbiri yok, o paraya daha temiz çook alternatif var, iyi bir şey denk getirmeniz dileği ile....

30 000 tl nin altindaki TD5 lere supheyle yaklasin derim ben

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR