2000 4.7 WJ DİREKSİYON KISMINDAN ESNEMELERDE GIY GIY ŞEKLİNDE SÜRTME SESİ GELMEK

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iremozgur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,497

iremozgur

Yeni Üye
Direksiyon tarafında ama tam yeri belli olmuyo araba esneme esnasında yapıyo bu sesi.Anaara'da Akgün ustayla beraber baktık bulamadık.Trim sesi dedi.Ön takımları falan kontrol ettik.Her şey normal.Daha önce bu sıkıntıyı yaşayan varmı yardımınızı bekliyorum.

Etiketler
Ynt: 2000 4.7 WJ DİREKSİYON KISMINDAN ESNEMELERDE GIY GIY ŞEKLİNDE SÜRTME SESİ GELMEK

Aynısı ve fazlası benim araçta vardı.Şim seti değişti biraz azaldı şimdi her çukurda kasiste tık tık ses geliyor servisteki bir arkadaş komple mil değişecek dedi ama aklıma yatmadı hala tamir ettirecek bir usta arıyorum bakalım ne olucak...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR