2000-2001 1.6 5K ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL JLX ARANIYOR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan private Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,805

private

Ana Kamp
[size=12pt]selamlar aranıza yeni katıldım,2000-2001 model 1.6 5k jlx arıyorum,araç tek araç olarak aile içinde kullanılacak,döşemelerine kadar tertemiz sorunsuz kazasız ve arazide çok yorulmamış olan mümkünse modifiyesiz bir araç arayışındayım.tüp de OLMAMASI gerekiyor .otomatik veya manuel sorun değil.
ilgilenen herkeze şimdiden teşekkür ederim

Etiketler
Ynt: 2000-2001 1.6 5K ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL JLX ARANIYOR.

ÇOK ŞEY İSTEDİM HERHALDE TIK YOK:smiley:

valla bende 6 aydır arıyorum desenize az kalmış :smiley: aslında geçen hafta buldum ama yetişemeden satıldı ve çok üzüldüm.

aslında merak ettiğim bir konu daha var,ben bu aracı gördüm fakat kullanma imkanım olmadı henüz,nette yaptığım araştırmalarda konforunun lada niva ile kıyaslandığını gördüm,bu kadar konforsuz bir araçmıdır bu,binek bir otomobille karşılaştırsanız (içeriye giren sesten tutunda, yol kusurlarının hissedilmesine kadar)hangi binek araca benzetebilirsiniz???aile için uygun bir seçenek olurmu?grand düşünemiyorum 2.0 beni bozar.

private' Alıntı:
aslında merak ettiğim bir konu daha var,ben bu aracı gördüm fakat kullanma imkanım olmadı henüz,nette yaptığım araştırmalarda konforunun lada niva ile kıyaslandığını gördüm,bu kadar konforsuz bir araçmıdır bu,binek bir otomobille karşılaştırsanız (içeriye giren sesten tutunda, yol kusurlarının hissedilmesine kadar)hangi binek araca benzetebilirsiniz???aile için uygun bir seçenek olurmu?grand düşünemiyorum 2.0 beni bozar.
lada nıva da kullandım şuan da 99 1.6 jlx at 5k kullanıyorum konforu ladayla kıyaslanamaz deri döşeme,elektirikli 4 cam,klima ,2airbag,elektrikli aynalar vs.vs. ve en önemlisi isteğe bağlı 4 çeker sitemi konforunu arttırıyor ladada ise merkezi kilit yok, hidrolik direksiyon bile yok 5k seçeneği yok tüketimi aşırı vitara tam şasili olması sebebiyle binek araca göre biraz daha sert fakat dişli asfaltta yol sesini binek araç kadar almıyor ve en önemlisi görüş açısının genişliği ön ve yan camları okadar büyükki sürekli yan koltukta oturup yolda sağı solu izlemek istiyorsunuz fakat bu yazın sıcaklarda içeriye çok fazla güneş girmesine ve klimanın daha fazla çalıştırılmasına sebep oluyor camlara film çekilerek önüne geçilebilir.şehirler arası yolda genelde 80-90km hızlarda seyrederim yüksek hızlarda bana binek araba kadar güven vermiyor versede zaten bir gün önce dağda bayırda karda çamurda debelendiğim bi araçla sürat yapmak akıllı işi olmaz.vitaranın arka koltukları biraz yüksek konumlandırılmış ve çok konforlu değil ama bindiğim tum safkan 4x4lerde bu durum sözkonusu fakat konfor açısından vitarayla nıva kıyaslanamaz

şahin bey teşekkürler paylaşımınız için,merak ettim tek aracınızmı var yoksa 2. bir araç olarakmı kullanıyorsunuz?birde araştırmama rağmen bilgi edinemediğim bir konuda güvenlik,güvenlik açısından bu aracın çarpışma testi hakkında bilginiz varmı?

Merhaba Arkadaşım,Aradığın araç bende,2000 model siyah 5 kapı JLX otomatik kazasız boyasız lekesiz,sigara içilmemiş fabrikadan çıktığı gibi,km 68.000 de..Muayene yeni yapıldı..beş lastik yeni,Eşi benzeri olduğunu sanmıyorum... ev aldığım için satıyorum...542-4357990 kerem..

private' Alıntı:
şahin bey teşekkürler paylaşımınız için,merak ettim tek aracınızmı var yoksa 2. bir araç olarakmı kullanıyorsunuz?birde araştırmama rağmen bilgi edinemediğim bir konuda güvenlik,güvenlik açısından bu aracın çarpışma testi hakkında bilginiz varmı?
aslında 99 astrada var ama ona hiç binmiyorum desem yeridir otomatiğe okadar alışmışımki düz vites hamallık geliyor güvenlik konusuna gelince tam şasi bi araç olan vitaranın çokda güvenli olduğunu sanmıyorum

hayırlı olsun,yalnız hangi aracı kasteddiğinizi anlamadım.

merhaba bende de 2000 model 110000 km de 1,6 manuel jlx siyah araç mevcut ilgilenirseniz telden konuşabiliriz 05354982795

imparator' Alıntı:
Merhaba Arkadaşım,Aradığın araç bende,2000 model siyah 5 kapı JLX otomatik kazasız boyasız lekesiz,sigara içilmemiş fabrikadan çıktığı gibi,km 68.000 de..Muayene yeni yapıldı..beş lastik yeni,Eşi benzeri olduğunu sanmıyorum... ev aldığım için satıyorum...542-4357990 kerem..

Merhaba Kerem Bey,
Ben de otomatik Vitara almak arıyorum.
Hangi ilde olduğunuzu ve araç için düşündüğünüz rakamı öğrenmek isterim.
aacs35@hotmail.com (Alp)

1.6 otomatik kullanan arkadaşlar,araç benzinde şehir içi ve şehir dışı ne yakıyor?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri