Sayın Pirim,
Orhan Bey harika bir yorum yapmış. Onu okuyunca ben yapmadım.
Bu iki karavanı kıyaslama yapmış. Karavanların her birine not vermemiş.
Aralarındaki farkları sıralamış.Ki soruyu soran bunu istiyor.
Hayalleri yaşamak dert sahibi olmak çok minik kırmızı çizgiler arasından geçiyor.
Birgün bende motokaravancı olacağım. O zaman motokaravanları eleştireceğim.
**Bu arada yazdıklarınızı anlamak için 2 üniversite bitirmek yada master yapmak yada edebiyata meraklı yada Edebiyat mezunu olmak gerektiği konusunda ısrarlarım devam ediyor.**
@bgrvrl
Burada bu iki karavanın eksikliklerini saymaya kalksak, eksiğimiz mutlaka çıkacaktır.
Benim düşüncem şu, bu karavanları ben olsam nasıl kullanırım? Hayalimin hangi yerinde bu 2 ürün yer alabilir?
Bunları satın alarak amacım ne olabilir? Sorularını kendime sormak .
Sabit yerim vardır. Fazla yolculuk etmem.Gölge ağaç altı bulmuşum. Püfür püfür esiyor. Ne ala.
@bgrvrl
Son olarak öyle test yapmadan dışarıdan bakarak herhangi bir karavan markasının kullandığı yalıtım ürününün hangi kalitede olduğunu bilmek mümkün değil. Firmanın beyanı esastır ve sormanız gerekecektir.
Karavanda Yer büyük sorun birisi diğerinden daha büyük. Başka hiç bir seçeneğim yoksa gördüğüm kusurları düzeltiyorlar ise büyük olanı alırdım.
Değişmesini istediğiniz kısımların neler olduğunu seçebilmeniz için bu işin üzerine eğilip çok araştırmanız gerekecek.
Bu arada abi destek ayakları her iki karavanda da 4 er tane sadece açmamışlar.