Arkadaşlar,
2. buluşmamızı kamplı olarak 7-8 Kasım'da yapalım diyorum. Ortalarda bir yer olursa Ankara,İstanbul ve çevre illerden katılım da yüksek olur.
Mesela Hendek üzerinden çıkılan Çiğdem yaylası ve çevre yaylaları çok güzel, sizlerin de fikirlerini bekliyorum.
Arkadaşlar,
2. buluşmamızı kamplı olarak 7-8 Kasım'da yapalım diyorum. Ortalarda bir yer olursa Ankara,İstanbul ve çevre illerden katılım da yüksek olur.
Mesela Hendek üzerinden çıkılan Çiğdem yaylası ve çevre yaylaları çok güzel, sizlerin de fikirlerini bekliyorum.
Birinci LR buluşmasına onca heyecana rağmen katılamamış olmamdan dolayı; bu buluşmaya heyecan yapmıyor ve katılamayacakmışım gibi düşünüyor; olacağım.... desem de yalan olur
Veya yine konaklama seçeneği olan bir yaylada yapabiliriz. Bolu Sarıalan yaylası bu etkinlik için çok uygun, hem bolca sobalı şirin köy evi mevcut hem de evlerin civarı kamp için de çok elverişli. Ayrıca çevrede Köroğlu dağları civarı kar kalınlığı artmadan gezilmesi gereken bir çok yer var. Kış kampımızı bu bölgede yapmıştık.
Veya yine konaklama seçeneği olan bir yaylada yapabiliriz. Bolu Sarıalan yaylası bu etkinlik için çok uygun, hem bolca sobalı şirin köy evi mevcut hem de evlerin civarı kamp için de çok elverişli. Ayrıca çevrede Köroğlu dağları civarı kar kalınlığı artmadan gezilmesi gereken bir çok yer var. Kış kampımızı bu bölgede yapmıştık.
Bir saniye.... kamp dedin... aklıma geldi... sadece araç sahipleri mi bekleniyor? yoksa aile katılımlı mı olacak? aileli olacaksa, köy evinde kalmayı tercih ederim. yoksa, benim mekanım zaten arabamın arka koltuğu...
Sarıalan Yaylası'nda çam ormanlarının içinde bolca köy evi var. Tüm odalar sobalı, evin mutfağı da var. Kişi sayısına göre evleri kiralayabiliriz. Böylece herkes ailece gelebilir. Çadır kurmak isteyenler için etraf oldukça müsait, yazın çim kışın kar