2. Geleneksel Land Rover Buluşmamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,317

Deep

Zirve
Yer
İstanbul
Web
www.mertkigili.com
Arkadaşlar,
2. buluşmamızı kamplı olarak 7-8 Kasım'da yapalım diyorum. Ortalarda bir yer olursa Ankara,İstanbul ve çevre illerden katılım da yüksek olur.
Mesela Hendek üzerinden çıkılan Çiğdem yaylası ve çevre yaylaları çok güzel, sizlerin de fikirlerini bekliyorum.

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Land Rover Buluşmamız

O tarihlerde AT lastikle katılma durumumuz nedir?

Deep' Alıntı:
AT lastikle katılmak problem olmaz, bildiğin yayla yolları. Belki o tarihte kar da olabilir

Mert abi karda olsa, çamurda olsa sen kimseyi biyerde bırakmazsın

ben nissanla standart lastikle ayazağadaki etkinlikte kalmadımki kimse biyerde kalmaz. buda gezenbilir farkı..

edaghan' Alıntı:
O tarihlerde AT lastikle katılma durumumuz nedir?

Engin cigim,
katilirsin nasilsa da.. onemli olan "katıldığında ne olur ;-))"

Mert,
Okuzdüzü yada Goynuk civarı göllerden biri sünnet gölü yada sülüklü gölü??.. hem isteyen Gönük veya Sünnet otelde de kalabilir.. selamlar, reha

Birinci LR buluşmasına onca heyecana rağmen katılamamış olmamdan dolayı; bu buluşmaya heyecan yapmıyor ve katılamayacakmışım gibi düşünüyor; olacağım.... desem de yalan olur

elimden geleni yaparım katılmak için. ;D ;D ;D

Veya yine konaklama seçeneği olan bir yaylada yapabiliriz. Bolu Sarıalan yaylası bu etkinlik için çok uygun, hem bolca sobalı şirin köy evi mevcut hem de evlerin civarı kamp için de çok elverişli. Ayrıca çevrede Köroğlu dağları civarı kar kalınlığı artmadan gezilmesi gereken bir çok yer var. Kış kampımızı bu bölgede yapmıştık.

Bir saniye.... kamp dedin... aklıma geldi... sadece araç sahipleri mi bekleniyor? yoksa aile katılımlı mı olacak? aileli olacaksa, köy evinde kalmayı tercih ederim. yoksa, benim mekanım zaten arabamın arka koltuğu...

Hımm... bana daha iyi alternatif gibi geldi.. yeni yer görmüş oluruz.. selamlar, reha

Sarıalan Yaylası'nda çam ormanlarının içinde bolca köy evi var. Tüm odalar sobalı, evin mutfağı da var. Kişi sayısına göre evleri kiralayabiliriz. Böylece herkes ailece gelebilir. Çadır kurmak isteyenler için etraf oldukça müsait, yazın çim kışın kar

evet, sarıalan olsun bu sefer..

yapınız listeyi....

ben o tarihlerde arabamın işlerini bitirebilirsem sinop-ayancık'tan gezinize katılırım.

Mert

Bu sarıalan önerisi süper; yerde süper etrafta güzel gezilecek çok da yer var ;

Bence de yapın listeyi