2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,377
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Arkadaşlar konu içinde zaman zaman Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Topuk Yaylası'na yapmayı planladığı tesis hakkında tepkiler dile getirilmiş, ancak olay yargı sürecinde olduğu için bu tepki mesajları yöneticiler tarafından silinmiştir. Az önce öğrendim ki, mesajları silinen arkadaşlarımızdan birkaçı mesajlarının silinmesini yöneticilere karşı provokasyon aracı olarak kullanmayı kendilerine görev edinmekle kalmayıp, son bir haftadır da gizli bir kamuoyu yaratma peşindelermiş.

Yazık ki çevre konusunda bizlere ders vermeye çalışan ve bizleri duyarsızlıkla suçlayıp arkamızdan konuşan bu kişiler tüm uyarılarımıza ve defalarca gündeme getirdiğimiz manifestomuza rağmen var olan yayla ve köy yollarının dışına çıkıp, köylülerin hayvanlarını otlattığı mera alanları içinde araçlarına son gazla "gösteri amaçlı" patinaj yaptırmış ve spin attırmıştırlardır. Yani köylülerin tek geçim kaynağı olan hayvanların otlayacakları alanları göz göre göre, birkaç dakikalık zevk uğruna yok etmişlerdir. Ancak kurallarımız gereği manifestomuza uymayan içerikteki bu fotoğraf ve videolar yine yöneticilerimiz tarafından silinmiştir. Silinen bu mesajların geri alınması zor olmadığı gibi gerekli görülürse yargı yoluna da başvurulacaktır.

Bahsi geçen arkadaşların kendilerine de söylediğim gibi; Yaylaya yapılması planlanan tesis konusu yargı sürecindedir. Yargı sürecinde olan bir konunun Gezenbilir içinde tartışılması öncelikle Gezenbilir yöneticisi olarak benim, daha sonra konu hakkında yorum yapan kişilerin suç işlemesi anlamına gelecektir. Yapılan bu hareketler suçtur ve suç olduğunu kendilerine defalarca söylememe rağmen hala kavrayamamış olmalarının nedenini anlayabilmiş değilim. Kendilerine Düzce'ye giderek yerel yöneticilerle görüşüp konu hakkındaki duyarlılığımızı aktarabileceğimizi söylediğimde ise konuyu kapatmayı tercih etmeleri olay hakkındaki samimiyetsizliklerinin başlıca göstergesidir...

Ayrıca Gezenbilir bir bilgi paylaşım platformudur. Bu platformu bilgi paylaşımı dışında kullanmak, üyeleri sürekli birşeylere karşı provoke etmek, entrikalar kurmak, kurulan entrikalara diğer üyeleri de dahil edip başka insanların da canını sıkmak, güzel geçecek günlerini zehir etmek, kurulan dostlukları ve arkadaşlıkları yıpratmaya çalışmak KİMSENİN HAKKI DEĞİLDİR!. Bu platformu olması gerektiği gibi, düzgün bir şekilde kullanacak herkese sonsuz hürmet edeceğimiz gibi, aksi davranışta bulunanların üyelikleri silinerek forumdan uzaklaştırılacaktır... Sadece 2-3 kişinin yarattığı tüm bu huzursuzlukları ortadan kaldırmak için -herşeye rağmen- iyi niyetimizle çabalamaya devam edeceğiz...

Anlayışınıza sığınarak yazdım, sevgilerimle...
Sedat AÇIL

Etiketler

bunlarda standart vitaranın yapabilecekleri ;)

P1030178.JPG

P1030179.JPG

P1030182.JPG

P1030184.JPG

P1030193.JPG

P1030134.JPG

P1030165.JPG

P1030172.JPG

P1030176.JPG

P1030177.JPG

P1030086.JPG

P1030087.JPG

P1030093.JPG

P1030132.JPG

Güzel paylaşımlar,ellerinize sağlık yenisinin engüzel şekilde yapılmasını dilerim.(umarım bende gelirim :smiley: ) Standart Vitarada şaşırtıcı.

bütün gezi boyunca başta Levent abi (lenevd), Çağlar abi (4 L), adem abi ve Hakan abiye (Offroadpassion) teşekkür ederim. bolu dağı yolundan ayrılıp köy yoluna girdikten sonra arkadasımla yoldaki taşlara dikkat ederek geldik:D ama bu muhtesem dörtlüyle tanıstıktan sonra arabaya bakısım degıstı desem yerıdır.... arazı aracları konusunda cok bılgım yok ama bı gozlemcı olarak vıtarayı sevıyorum ıster benımkı gıbı bıdık (yukseltılmemıs, standart) olsun ister abileri gibi olsun zevkli bi araç, en azından bana rüyamda bile off-road yaptıran bi araç :d:d:d

Derkan senden, diğer arkadaşlarım adına özür dilerim ;D o gün ben levent ve hakan sana ve standart arabana galiba yüksek dozda ve bayağı kalın bir enjektörle virüsü damardan verdik, artık iflah olmazsın ;D ;D ;D, ufak ufak kışa hazırlan MT yükseltme falan, rüyalarında değil gerçek hatatında yap off roadu.ama o kanallı kayalık dik yokuşta standarda rağmen çok iyidin

sitenizi ilk defa ziyaret ediyorum. bizde çok tesadüfü bi şekilde katıldık festivale. keşke daha hazırlıklı katılabilseydik. arabada yatmak zorunda kaldık. gerçi düzceden katıldık gidip gelebilrdik ama ortam güzel olunca bırakmak istemedik.

organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Çok istiyorduk ancak gerekli hazırlığımızı yetiştiremeyince katılamadık. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Gıpta ile bakıyoruz. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere.

serkan çok istediğin vinci aldığına çok sevindim....
off road da ve kanoda sana eşlik etmekten çok zevk aldım...
bence tüm aktivitelerdeki gayretinle bunu haketmişsin....
umarım doğa sporlarına olan ilgin hep devam eder...
görüşmek dileği ile sevgiler
Dr Ali Nihat Annakkaya

Festivalden sonra boş durmuyoruz. Etkinliklere tam yol devam. Bakın geçen hafta sonu neler yaptık:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35314.0

Selamlar

Efe

Teşekkür ederim ALİ ABİ (ANKY) ,abi seninde katkın oldu tek başıma almadım biliyosun kano ve offroad da beraberdik tekrar teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR