2. Elden Cj5 Tente Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 1977_cj5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,134

1977_cj5

Yeni Üye
arkadaşlar en acilinden 2. el tente arıyorum acaba bu sitede yardımcı olacak birileri varmı ?

Etiketler

Ynt: 2. Elden Cj5 Tente Aranıyor

ben sizlere bi soru sormak istiyorum.bendedecj5 var.fiber harttop kapılarıyla nereden nasıl ve kaça bulurum.yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle cj5 lerde harttap orjinal olarak yok araçlar tenteli imal edilmiş ama yapıyolar ist ve adanada maliyeti sadeve tavan 1500 ytl diye biliyorum kapılar hariç
benim tavsiyem cj bestap tenteli olmalı harttop bozuyo aracın esnetik detaylarını kesin kararlıysan harttapa araştırılır bulunur ama yapma olur orjinal olmaz bide senin kapıların cj 7 kesim deyilse biton iş çikar sana girme derim

aracım orjinal cj5.kesme,oynama yok.eminim.çünkü şuan ismini hatırlayamadığım sitede şasi nosunu giriyosun aracın seceresini çıkarıyorsana.neyse.yani araç cj5.resim göndermek isterim siteye bakmanız açısından.aldığımda üzerinde saçtan sonradan yapılma hardtop var.ama sanki bana ağır geliyor.o nedenle istedim.resim nasıl upload yaparım yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler.bu saatte rahatsız ettiğim için kusura bakma.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR