2. el 2004 100bin km.civarı otomatik 5K G.Vitaranın ne masrafı olur?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan x_man Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,351

x_man

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar şu anda 2004 model 5K otomatik G.vitara almak için araştırıyorum.Eğer alabilirsem bu benim ilk 4x4 aracım olacak çok heycanlıyım :smiley:. Yaklaşık 100 bin km yapmış bir aracın kaportasında sorun yoksa ne gibi masrafları olabilir.Triger seti vs...otomatik şanzumanla ilgili bakım gerekirmi?aklınıza gelebilecek yapılması gerekli tüm bakımları ve yaklaşık maliyetlerini paylaşırsanız çok sevinirim.

Aracı almadan önce bir ustaya ya da servise götüreceğim mutlaka.Forumda araştırdım Maslak oto sanayide Aksiyon oto Murat usta varmış,avrupa yakasında Bayrampaşa da oturuyorum bu taraflarda hiç yetkili Suzuki servisi yokmudur?Teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: 2. el 2004 100bin km.civarı otomatik 5K G.Vitaranın ne masrafı olur?

Hocam ben de hafta önce aldım, 2004 vitara, bence maslak oto sanayide nesim ustaya git, adresi sitede vardır. Yaklaşık maliyet şöyle, triger kayışı şanzıman-motor yağ değişimi belki bujiler, ufak tefek eksikler işçilik dahil 500 e yakın bir masraf çıkarır, tavsiyem almadan önce nesim ustaya uğrayabilirsen uğra,o sana tam fiyat verir...

Teşekkür ederim.

''G.Vitaranın ne masrafı olur? ''

doktor görmedigi hastasına ne ilacı yazabilir gibi olmuş . ;D

telefonda etseniz fren balatasını yada diskinin ,bitip bitmedigini söyleyebilecegini sanmıyorum . ;)

2.0 grand larda triger yok sanırım zincirli diye bilyorum.1,6 tek kapılar trıgerli olması lazım . ;)

aracı gösterip sanzıman def. yaglarıda dahil tüm filitreler ve yagı vs degiştirip bakıma almayı ustaya danışın görsün hesaplasın ve fiyat versin derim.. :smiley:

2004 grand vitara 2.0'de motorda kayış yok zincirli sistem, aracı iyi bir tamirciye gösterin, son bakımlarının ne zaman yapıldığını satıcıdan öğrenin, lastiklerinin durumuna bakın, tek tamircide karar kılmayın birkaç tamirciye gösterin almayı düşündüğünüz araç genel olarak sorunsuz bir araçtır fakat önceki sahibinin kullanımından kaynaklanan arızaları olabilir, tamircilerden geçer not alır ise periyodik bakımların haricinde bir masrafı yoktur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri