2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nasah Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,664
Ynt: 2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında

bu işlemleri takip edecek bir kişi veya firma var mı yoksa her işlemi kendimiz mi takip edeceğiz
 

Etiketler
aracı
Ynt: 2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında

barb_alone' Alıntı:
bu işlemleri takip edecek bir kişi veya firma var mı yoksa her işlemi kendimiz mi takip edeceğiz

Bulunduğunuz ildeki serbest çalışan; Araç tadilat projesi çizmeye yetkili; MMO ya kayıtlı bir makina mühendisi prosedürü bilir, sizleri yönlendirebilir. Bunun haricinde Büyük illerde sürekli bu işi yapan profesyonel firmalar var.
Çöp arabası tadilatı, Öğrenci-personel servisi tadilatı, Römork-çeki kancası, motor-şasi değişim tadilatı vsvs projeleri hazırlayan firmalardır.
 

Ynt: 2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında

verdiğiniz bilgiler gerçekten çok faydalı oldu yapmayı planladığım proje adına inşallah düzgün bir firma bulup işlemlere başlarım

amaç sadece 4x2 den 4x4 e dönüş değil aslında 4x4 camper araç sahibi olmak 4x4 bir aracıda formatında hazırlamak proje firmalarını araştırmaya devam o zaman
 

Ynt: 2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında

herkese merhaba
ben de 2002 model ford transit üzerine yapılmış alkovenli karavanımı 4x4 e çevirmeyi düşünüyorum... çevirecek bir kaç usta ismi aldım... fırsat bulunca aracı göstermeye gideceğim... buradan gelişmeleri paylaşırım
 


Bulduğunuz ustaları paylaşabilir misiniz, ben de 85 Alman long transitime aynı uygulamayı yaptırıp county modeline çevirmek istiyorum.
 



Konu kapanmış galiba ama Amerika da araç kasalarının 4x4 arac şaşesi üzerine oturtulduğu projeler var. Bu türkiye de mümkün mü?şimdi resmini bulamadım ama Toyota pikap şaşe motor üzerine oturtulmuş eski kasa Chrysler Voyager çok hoşuma gitmişti.
 

Konu geçeli çok olmuş ama bizim evde 2 tane arkadan çekiş, 3 tane de 4x4 toplam 5 kamyonet var, bunların muayenesi her sene yapılıyor, çoğu zaman muayenelerini ben yaptırıyorum. muayenede 4x4 konusu hiç açılmadı, 4x4 mü?, aktif mi gibi sorular soran da olmadı. FAbrikasyon 4x4 olanların ruhsatının hiç bir yerinde 4x4 de yazmıyor.
 

Fabrikasyon olanların ruhsatlarında yazmıyor fakat emniyet yada vergi dairesi kayıtlarında görünüyor. Muayene konusunda bilgi için teşekkürler..
 

Ben İVECO Daily 70-150 aracımı Trabzon’da bulunan Sağlamlar Ağır Sanyi şirketinde 4x4’çevirttim. TSE onaylı oldu ve tüm testleri yapıldı. Belgeleri aldıktan sonra ruhsata işletebilirsiniz.
 

Ben İVECO Daily 70-150 aracımı Trabzon’da bulunan Sağlamlar Ağır Sanyi şirketinde 4x4’çevirttim. TSE onaylı oldu ve tüm testleri yapıldı. Belgeleri aldıktan sonra ruhsata işletebilirsiniz.
Merhaba, Iveco Daily aracınızın 4x4 dönüşümünden sonraki tecrübelerinizi paylaşmanız mümkün olur mu?
Aracın ön dingil tarafında çok büyük tadilatlar yapılıyor, direksiyon, fren, süspansiyon nerdeyse herşey yeniden yapılıyor.
Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? İyi ve kötü yanlarından bahsedebilir misiniz bu dönüşümün?
 



Ben 2018 yılında yaptım, bütün merhalelerini de burada paylaştım...
İşlem sonrası 75000 Km yol katettim, son derece memnunum....
Burada Mazda E2200 4x4 Modifikasyonu diye aratıp inceleyebilirsiniz...
Ruhsata işletmeksizin sök/tak teknik olarak mümkün değildir..
Saygılar...
 

Mazda E2200 4×4 Modi̇fi̇kasyonu​

ve

Mazda E2200 5+1 Panelvan 4×4 Modi̇fi̇kasyonu​

olarak arayınız....
 

 

 

 



Mümkündür, mümkün değil diyenler işi bilmeyenlerdir...
Mümkündür, mümkün değil diyenler işi bilmeyenlerdir....
 

SON KONULAR - FORUM