2.5 Blazer s-10

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan (LR)ci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,746

(LR)ci

Serhat Güney
Mesajlar
85
Tepkime Puanı
0
Yer
Konya
Herkese merhaba blazer s-10 almak istiyorum araştırırken 2.5 motorlularını gördüm bu motor hakkında forumda ve nette bir bilgi bulamadım.O yüzden konu açma gereği duydum.Bu araç nasıldır,motoru sağlammıdır,yakıt sarfiyatı ne civardadır bilgisi olanların yardımını bekliyorum...
 

Etiketler
Ynt: 2.5 Blazer s-10

blazerların orjınal 2.5 motorlu modelı yoktur.orjınal 2.2 motorlar var ama bu model turkıyede yok.2.5 motor sadece s-10 pıkaplarda var onlarda dızel motorlardır.
 

Ynt: 2.5 Blazer s-10

Bende böyle biliyordum ancak şuan malum sitede bu araçlardan 3 tane var ve benzinli.tabi motorları değişmiş olabilir.


://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-chevrolet-blazer-s-10?a2319=62632
 


Ynt: 2.5 Blazer s-10

Anladım yabancı sitelerde yarım ingilizcemle bişeyler bakmaya çalıştım ancak yeterli deyil bu motor hakkında bilginiz var mı?
 



Ynt: 2.5 Blazer s-10

88 model 2.5 lerle ılhılı bılgım yok malesef.ama 4.3 lerle ılgılı sormak ıstedıklerınız varsa bıldıgım kadar paylasabılırım.
 

Ynt: 2.5 Blazer s-10

İlginize çok teşekkürler 4.3 ler yakıt olarak beni aşar ben bu aracı sürekli kullanmayı düşünüyorum.
 


Ynt: 2.5 Blazer s-10

Hala araştırıyorum blazer 4.3,explorer 4.0,chevrolet tahoe 5.7 ve şuan en mantıklısı ve bütçeme uyan 2.5 blazer gibi sizin tavsiyeniz nedir.
 

Ynt: 2.5 Blazer s-10

Arkadaşlar en son bu aracı buldum yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum bu araçla bakım onarım ve yakıt olarak zorlanırmıyım?Beni üzer mi? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-chevrolet-blazer-s-10-3800cc-116556690/detay/
 



Ynt: 2.5 Blazer s-10

20 lıtre gazdan asagı yakmazsın.parca sorunun olmaz burdan bulamazsan yurtdısından bulursun.bunun ıcın gereklı yardımları yaparım.yeterkı motor ve sanzumanı sorunlu olmasın en onemlısı onlar.gerı kalanlar halledılebılecek seyler.

ılk baslarda benı cok duduklemıslerdı abı bu amerıkan dıye 1 se 3 alıyolardı hersey ıcın.ama parcalanmıyoz artık cok sukur.

sımdıden hayırlısı olsun..
 

Ynt: 2.5 Blazer S-10

Çok teşekkür ederim bilgiler için Barış bey geç cevap içinde kusura bakmayın araştırmaya devam ediyorum.Araştırdıkça kafam karışıyor en son şu 3 araçta yoğunlaştım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-gmc-chevrolet-gmc-blazer-120496967/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-4x4-ford-explorer-sirali-lpgli-isli-fuuul-plusful-takas-olur-117166917/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-1995-chevrolet-blazer-lpg-li-kelepir-121112290/detay/
 

Ynt: 2.5 Blazer S-10

1995 BLAZER ıcın cok ıyı bır fıyat.cokta duzgun gozukuyor.ama boyle uygun fıyatlı araclara cok tedırgın yaklasmısımdır.cok detaylı bır bılgı yok.ıyı bır ustaya gosterdıkten sonra eger motor ve sanzuman konusunda sıkıntı yoksa degerlendırılebılır.bır kac ustaya gostermenızı tavsıye ederım..
 

Ynt: 2.5 Blazer S-10

PIKACU' Alıntı:
1995 BLAZER ıcın cok ıyı bır fıyat.cokta duzgun gozukuyor.ama boyle uygun fıyatlı araclara cok tedırgın yaklasmısımdır.cok detaylı bır bılgı yok.ıyı bır ustaya gosterdıkten sonra eger motor ve sanzuman konusunda sıkıntı yoksa degerlendırılebılır.bır kac ustaya gostermenızı tavsıye ederım..

ustad siz arabayi nereye goturuyorsunuz servise ? bir de avrupa yakasında goturebılecegımız usta, servis tavsiyesi varsa onlari da paylasirmisniz ??
 

Ynt: 2.5 Blazer S-10

BEN kartaldayım ustam kartalda.avrupa yakasındakılerı bılmıyorum.ama maslak oto sanayı sıtesınde amerıkanlardan anlayan bu ısten anlayan cok usta var.dırek telefon ve adres verebılecek bırılerı olabılır belkı.
 



Ynt: 2.5 Blazer S-10

Herkesin ustasi kendine iyi galiba ama yinede bu camiyada yeni olan birisinin hic referans almadan birilerine arabayi emanet etmesi bakim yaptirtmasi ya da en azindan arastirmadan ilk gordugu yere araci sokmasi cok dogru degil bence. Ben araci bi genel bakima sokucam sadece.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,487
Mesajlar
1,518,676
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst