Görür. Yeni hız sınırınız da maksimum 80km/s civarında olur, aksi halde hem kendi hayatınızı hem de yoldaki diğer araçlardaki kişilerin hayatını tehlikeye atarsınız.
Birşey öğrenmek istiyorum şimdiye kadar yazdığınız mesajların yarısından fazlası olumsuz neden hep muhalefetsiniz???
Hayatınızda hiç yükseltilmiş off-road için PROFOSYONELCE hazırlanmış bir araca sahip oldunuzmu yada kullandınızmı nereden biliyorsunuzda yorum yapıyorsunuz defalarca yazdıklarınız kulaktan dolma bilgilere sustum okudum güldüm geçtim ama sabrında bir sınırı var neden insanlara yanlış bilgiler veriyorsunuz hayatınızda çamuru Ankara sokakları haricinde görmemişken.Eski yazdığınız mesajlara bakıyorumda bir sabit aks tutturmuşsunuz gidiyorsunuz ha birde unutmadan 98 model rav 4...Kürşat bey lütfen rica ediyorum artık yeter kişilere yanlış yönlendirme yapmayın Mehmet Becce gibi bir bu işe adını yazmış camiada söz sahibi bir insanın üretimi olan yükseltme kitini aşşağılamaktan vaz geçin bu kiti yıllardır kullanıyoruz hepimiz milyonlarca kilometreler yaptık şimdiye kadar bu kitten kimse ölmedi yaralanmadı ve başkalarınada bir hasar vermedik.Kendi aracımdan konuşuyorum full yapılıdır ve çok rahat M/T lastikle 100-120 gidiyorum kimsenin hayatınıda tehlikeye atmıyorum.
Amacım sizinle tekrar polemik yaşamak değil fakat azcık yapıcı olsanız biraz daha araştırıp düşünüp ondan sonra yazsanız daha iyi olmazmı? En azından bu işle uğraşıp günlerce emek harcayan para harcayan kişilere biraz daha saygılı olsanız kötümü olur?