1999 WJ Nasıl Yükseltebilirim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ervam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,926

ervam

Kamp I
arkadaşlar 2" yada 3" yükseltmek istiyorum kendimce birşeyler yaptım ama araçta ses çok artı yardımlarınızı bekliyorum

Etiketler

Ynt: 1999 WJ Nasıl Yükseltebilirim

yumuşak fiberden on helezonları kaldırdım araç yükseldi arkayıda yaptırıcam ama esneklik kayboldu

bu işlem aracı çok sertleştirir vede dengesiz yapar bende yükseltme uygulayacağım bostancıda tarotoda 2'' yükseltme kiti vardı daha yüksek 3'' yoktu bilmiyorum gelmiş olabilir firma sahibi tarkan yücel numarasınıda verebilirim ..Selamlar

evet araç sertleşti doğru numarayı gönderirsen sevinirin teşekkür ederim

bostancı san sit. doğanbey cd. irem iş mrk. no:38/A 34742 içerenköy/ist tel:0216 5746993 fax:0216 5746995 neticeyi bildirirseniz sevinirim.. selamlar

konuştum elinde varmış doğru 1000tl fiyatı var 2" 4amortisor ve yükseltme kauçukları markada snıker dedi galiba kendide 2001 modelde kullanıyormuş eskisinden daha iyi yol tutuşu var dedi haftaya gidib bir bakıcam teşekkür ederim

merhaba,
WJ aracınıza yükseltme kitini taktınızmı?
sonuçtan memnunmusunuz?
resimleri varsa yüklermisiniz?

daha yapamadım vaktim olmadı yapınca durumu bildiririm.

APHAZZ' Alıntı:
bostancı san sit. doğanbey cd. irem iş mrk. no:38/A 34742 içerenköy/ist tel:0216 5746993 fax:0216 5746995 neticeyi bildirirseniz sevinirim.. selamlar
bu resimdeki araç ne kadar yükseltilmiştir?
WJ lerde tampon içine vinç monte edebilmek mümkünmüdür? eğer değilse demir tampon bulunabilirmi?

wj.jpg

ervam' Alıntı:
konuştum elinde varmış doğru 1000tl fiyatı var 2" 4amortisor ve yükseltme kauçukları markada snıker dedi galiba kendide 2001 modelde kullanıyormuş eskisinden daha iyi yol tutuşu var dedi haftaya gidib bir bakıcam teşekkür ederim

Bu konuşulan komple kit değil sadece amortisörler değişiyor ve yaylara takoz takılıyor , yanlış anlaşılmasın.Çünkü bu paraya kiti alamazsın.Şu an komple kit ( yaylar,amortisörler,denge kolu) 1750 Dolar civarı olması gerekiyor.Sadece amortisör değişikliği ve takoz takviyeside araçta gerçekten güzel bir görüntü veriyor ama offroad yapacam diyorsan yeterli değil , sadece aracım biraz yükselsin jeep gibi dursun diyorsan olur.Ben satmış olduğum araçta kullanmıştım gerçekten tavsiye ederim. 265/70/16 ebat lastiği rahatlıkta kullanabiliyorsun o da yeterli bence.

takoz.jpg

Gunay72' Alıntı:
bu resimdeki araç ne kadar yükseltilmiştir?
WJ lerde tampon içine vinç monte edebilmek mümkünmüdür? eğer değilse demir tampon bulunabilirmi?

Bu araç dediğimiz gibi takozla yükseltilmiş gibi duruyor.

Tampon içine vinç monte edilir fakat görüntü biraz pis durur orjinal tamponu da telef edersin , warn marka demir tamponlar var hazır satılan ayrıca forumdan tararsan el yapımı tampon yapan ustaları bulabilirsin.

ARSLAN67' Alıntı:
Bu araç dediğimiz gibi takozla yükseltilmiş gibi duruyor.

Tampon içine vinç monte edilir fakat görüntü biraz pis durur orjinal tamponu da telef edersin , warn marka demir tamponlar var hazır satılan ayrıca forumdan tararsan el yapımı tampon yapan ustaları bulabilirsin.

Warn markayı düzeltiyorum ARB marka .... ;D

fotodaki oldukça yeterli bence şehir için ideal ve sallantılarıda oldukça kesiyor diye biliyorum

ervam' Alıntı:
fotodaki oldukça yeterli bence şehir için ideal ve sallantılarıda oldukça kesiyor diye biliyorum

Bence de normal kullanım için ideal ben rahatça kullandım eski halinden daha güvenli oldu desem yalan söylememiş olurum , ayrıca aracı gerçekten heybetli bir jeep yapıyor ben satarken çıkarmıştım jeepim yayları kesilmiş koni araç gibi gözüme gözükmeye başlamıştı. ;D :D ::smiley:

arslan67 wj kasaydı galiba sizinkide söktüklerin duruyorsa alabilirim ne fiyat düsünürsün duruyorsa.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR