Forumlar artık eskisi gibi rağbet görmüyor maalesef. ben de yeni bir pajerocu olarak cevap vereyim.
1. LPG sistemini kaldırıp atın BRC kit taktırın, hiç uğraşmayın mevcut sistemde sorun varsa düzelmez boşa paranız gider. TAnk vs iyi durumdaysa yeni kit ile de kullanılır.
2. Aracın elektrik sistemi aracı yükselttikleri için mahvoluyor. kablolar teller vs yetişmiyor kopuyor vs. o iş için çok detaylı bir çalışma ve aracı komple soymak gerek. tesisat kablolarının tek tek incelenmesi gerek. eliniz yatkınsa kendiniz yapın bir voltmetere alın. japonlar basit çalışır çok karmaşık bi yapı yok, bir yerde elektrik bandı vs görürseniz orası kurcalanmıştır düzeltin. elektrikçiye gidip bu çalışmıyo derseniz bir yerden artı çeker bir yerden şase verir çalıştırır sorunu tesisatı düzeltmez yani. enjektörlü abs li ve bi sürü elktroniği var o aracın servise bıraksanız daha ucuza mal olur inanın bana. piyasa elektrikçilere elletmeyin.
3. çekişi düşük evet hepsinin rampada çekişi düşük 2.8 td kullanıyorum aynı. 2.6 benzinli kullandım aynı. bu araçlar ağır 2 tonun üzerinde hepsi ve aktarım sırasında çok fazla güç kaybı var. normal otomobillerle kıyaslamayın. tork odaklı yapılabilecek bir sürü şey var ama o hikaye uzun.
4. yapılan en büyük hata aktarım organlarındaki dişli oranlarını değiştirmeden (şanzıman diferansiyel vs.) lastik büyütmek hemen orjinal ölçüye geçin, aracı ve aktarım organlarını daha az yorar.
off road yapmayacaksanız AT lastik yeter her şeye.