1999 nissan d22 4x4 yükseltme yardm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evren29 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,083

evren29

Yeni Üye
Yer
ankara
selamlar....arkadaşlar 1999 model nissan d22 4x4 pickup aracımı 6cm yükseltmek istiyorum net ten biraz araştırdım arkayı yükseltmek kolay gibi ,amortisorlerde halledilebiliyor benim anladığım kadarıyla en büyük sorun üst salıncaklarda çıkıyor aracı 5-6 cm yükselttiğimizde üst rotillerin acısı bozuluyor bunun araca nasıl bir etkisi olur bu veya bu sistemdeki arac yükselten arkadaşlarım tecrübelerini paylaşırsa sevinirim saygılar

Etiketler
Ynt: 1999 nissan d22 4x4 yükseltme yardm

bende çok araştırdım türkiyede bu işler ile uğraşan ve iyi işlerçıkaranlaryokmalesef benim fikrim kasayı yukarı alıp lastikleri büyütmek en nihayetinde aracın yerdenyüksekliği lastik yarı çapında özellikle arka difransiyel için bu işiyapan birisinerastlarsanız lütfen paylaşın

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59340.0 arkadaşlar d22 kasası hakkındaki bilgi ve takılanları benim aracımda bulabilirsiniz incelemenizi tavsiye ederim.

saygılarımla,

keşfi.

slmlaar arkadaşlar 4*2 nissan almak istiyorum fakat altı biraz alçal geliyor aracı 4*4 lerde olduğugibi yerden yükseltebilirmiyiz yüksaltme kiti taksak olurmu olursa maliyeti ne olur bilen arkadaşlaar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

Arkadaşlar bende de 98 model 3.2 dizel nissan pikap var nette yaptığım araştırmalara göre 4-5 cm lyükseltmeyi sadece torsiyonları kurarak yapabiliyorsunuz fakat 4-5 cm üstü yükseltmelerde üst salıncağın değişmesi lazım

Nissan D22 için sıfır kutusunda 3" yükseltme kiti mevcut 2800 usd.
üst salıncaklar,9 ayarlı rancho amortisörler,torsionlar,arka makas ek parça ( makas küpe yerine ),direksiyon kutu sabitleme...
saygılar,

D22 kasa 3'' suspension kit.jpg

Keşfi bey bu kitler Türkiyede yapılamıyormu acaba bir yükseltme kiti aracın üçte bir fyatına geliyor neredeyse

gozukara' Alıntı:
Keşfi bey bu kitler Türkiyede yapılamıyormu acaba bir yükseltme kiti aracın üçte bir fyatına geliyor neredeyse
Kendi torsionlarını sıkarak sizin de dediğiniz gibi max 4 santim yükseltebilirsiniz birde arka makas altına takoz yaptırırsanız olur tabi amortisörlerin ve ön salıncakların izin verdiği yükseklik kadar oda 4 cm maximum , kullandıkça kendi torsionları tekrar yumuşayıp eski halini alacaktır. onun için kitte %30 sıkmaya daha mukavim torsionlar ve daha fazla sıkıldığında salıncak açılarınında kurtarması için üst salıncaklar da mevcut..

saygılar,

KeşfiTarkan' Alıntı:
Kendi torsionlarını sıkarak sizin de dediğiniz gibi max 4 santim yükseltebilirsiniz birde arka makas altına takoz yaptırırsanız olur tabi amortisörlerin ve ön salıncakların izin verdiği yükseklik kadar oda 4 cm maximum , kullandıkça kendi torsionları tekrar yumuşayıp eski halini alacaktır. onun için kitte %30 sıkmaya daha mukavim torsionlar ve daha fazla sıkıldığında salıncak açılarınında kurtarması için üst salıncaklar da mevcut..

saygılar,
Keşfi bey teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR