Ynt: 1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu
ates' Alıntı:
km bana baya yüksek geldi hararet konusundada bu aracı aramızda kullanan yok gibi hararet yükselmesinin bir çok sebebi olabilir, aracını kesinlikle çok iyi bir servise kontrol ettirmeden sakın alma, maddi manevi citti sıkıntılar yaşıyabilirsin sana tek ve en büyük tavsiyem budur.
Çok doğru, bu kalitede bu yaştaki bi araca hararet kastı beni. Km' de, bencede fazla.
Aracın yaşadığı her yıla 22000 km. düşüyor.
Her yıl için max. 20000 aranmalı 2. el araç alırken bence.
Yıllık 15000 ila 20000 arası normal.
Yıllık 15000 altııda şüphemi çeker benim. Km. vs. düşürülmüş olabilr diye kaşınırım.
Yıllık 10000 altına ise çok şüpheli yaklaşılmalı, fakat çokda çabuk karar verilmeli. Eğer doğru ise km.si, siz düşünüp, taşınıp kaşınırken bi bakmışsınız ben kaçırmamış, alıvermişim arabayı.
Bu araçlar kaliteli, hararet felan yapmaz, acaba segman veya piston atıldıda sıkımı yapıldı, üst kapak aliminyum olmalı, acaba hararet yaptırdılarda büküldümü kapak, conta mı yanık. İyice emin olun aracın sorunundan. Lpg sistemi bağlanırkende bi hata yapılmış olabilir. Hararet çok mu yükseliyor, çok çabuk mu yükseliyor, çok çabuksa ne kadar yükseliyor. Belkide o usta makineleri tanımıyordur. Sonuçta çabuk yükselsede ortayı geçmiyorsa sorun yok bence. Test edin, sıkıştırın makineyi, bakalım ne olcak....