1998 JLX 3 kapı Farda oluşan terleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uzman06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,673

uzman06

Ana Kamp
Yer
ANKARA
Arkadaşlar herkeze selamlar bir konuda sizlerden yardım rica ediyorum benim sorunum aracımı yıkattıgımda veya yıkadıgımda Farın iç kısmında oluşan su damlacıkları bu damlacıklarda sonradan buguya dönüşüyor bir kafta on gün gitmiyor bu sorun neden olabilir acaba şimdiden teşekkürler. Herkeze saglıklı günler dilegiyle.

Etiketler

Ynt: 1998 JLX 3 kapı Farda oluşan terleme

Ahmet bey ilginize tşk ederim sızıntıyı nasıl kesebilirim far camının kenarlarındanmı sızıntı oluyor yoksa farı kompilemi degiştirmek gerekiyor bu konuda yol gösterebilirmisiniz acaba tşk

Selam benim disco da da sol ön farda aynı sorun vardı. :( Farı söktüm, sonra camı ayırdım, içini güzelce kuruladıktan sonra kenarlarına güzelce silikon sürerek tekrar yapıştırdım ve yerine taktım sorun kökünden çözüldü. :smiley:
Vitaranı sökülmesi kolay mı bilmem ama bir oto elektrikçisinde söktürüp bu işlemi yaptırabilirsiniz

sorun halloluncaya kadar geçici bir çözüm aracı yıkadıktan sonra farları yakarak ilerleyin 10-15dk sonra farların ısısı (eğer zenon değilse) buğuyu keser bidahaki yıkamaya kadar

sahin05' Alıntı:
sorun halloluncaya kadar geçici bir çözüm aracı yıkadıktan sonra farları yakarak ilerleyin 10-15dk sonra farların ısısı (eğer zenon değilse) buğuyu keser bidahaki yıkamaya kadar

Suat bey söylediğinizin başarılı olabilmesi için farın arka tarafında ampul girişindeki lastik muhafazayı far yandığı sürece açmak gerekiyor ki ısınan buhar dışarı çıksın ;) aksi halde hiçbir faydası olmuyor :smiley: denenmiştir :smiley:

erdalyaman' Alıntı:
Suat bey söylediğinizin başarılı olabilmesi için farın arka tarafında ampul girişindeki lastik muhafazayı far yandığı sürece açmak gerekiyor ki ısınan buhar dışarı çıksın ;) aksi halde hiçbir faydası olmuyor :smiley: denenmiştir :smiley:
erdal bey suyu yada nemin farın içine girdiği aralıktan ışıkları yakınca oluşan ısıdan dolayı buhar geri çıkıyor

aynı sorun benim 106 aracımda var çozum farları sokup alttan plastık yerinden başlardan ve ortadan 3 adet matkapla delik actım ne buğar var ne su artık suda delikten cıkıyor buğarda. ;) :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR