1998 Disco Harika Fiziği ile Yeni Sahibini Bekliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pajero3500 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,638

pajero3500

Ana Kamp
1998 Model 115.000 orjinal mekanik ve şase aksamı ile değişeni olmayan,harika bir araç .

Etiketler
Ynt: 1998 Disco Harika Fiziği ile Yeni Sahibini Bekliyor

fiyat belirtmemişsiniz yeni sahibi nasıl olunacak bu canavara biraz daha bilgi ve fotoğraf lütfen

Aldım gitti

Sevgili araç sahibi,
daha detaylı açıklama yapsanız da aracınızın yeni sahibi alacağı araç hakkında bilgi sahibi olsa

37259920

malum sitedeki ilan nosu ;D

19500

37259920 ilan numarası.Sahibinden .com da detaylar mevcut.teşekkürler.

Kardeş, malum sitede ilanın varsa o zaman neden bu siteye ilan veriyorsun...
Benim de vermiş olduğum ilanı takip edersen, (97 vitara otomatik) aracımı dün bu site aracılığı ile sattım...Malum sitede olmasına rağmen.
Ama verdiğiniz ilan hiç uygun ve etik değil, hadi bu siteye de bir atim der gibi.

Merhaba,(suziki vitara)

Öncelikle hayırlı olsun aracınızı alanada satanada..Kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin..

Malum sitede ilan verdim diye buradada ilan veremeyeceğim diye bir kural yok gibi gözüküyor site mevzuatında.Belki ilan verme aşamasında daha açıklayıcı şeyler yazabilirdim ancak bu sizin bu şekilde bir yazı yazmanıza sebeb olmaması gerekir.Sizden önce yazan arkadışımız bu konuda zaten bilgilendirme mesajı atmış.Lütfen siz bu konuda tavir koymayın.Gereksiz yere yazışmalara sebeb oluyorsunuz.Teşekkür ederim.

Merhaba Pajero...
Hayırlı satışlar dilerim...
Gereksiz yazışma istemiyorsanız, detaylı ilan veriniz...Ayrıca kurallarda bu var...Teşekkürler...