1996 Grand Cherokee Diff. Lock

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,983

CJ7V8

Aerodynamics are overrated.
Yer
Tarsus
Selamlar herkese,

Arkadaşımın 1996 model Grand Cherokee Limited'i var. Bu araç için manual defransiyel kilit alternatifleri (elektrikli veya mekanik) nelerdir??
Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 1996 Grand Cherokee Diff. Lock

Bende 95 modeli var bu zj nin. Bir ara ben de soruşturmuştum. Bu araçlar sürekli 4çeker olduğu için sürekli kilitde (önde) problem olduğunu duymuştum. Arkalarda normalde fabrikadan çıkış kiitleri de (balatalı limited) takılabiliyor; veya mekanik %100 kilit sağlayan bir versiyonu daha var. Tar oto da var bunlar. Önlere bunların takılması sakıncalı (%100) ama fabrikasının çıkarttığı kilitlerde problem olmuyor diye biliyorum. Yine de sağlam bilgi için Tar Oto Tarkan Abi' ye müracaat. İsmimi söylerseniz yardımcı olacaktır rahatlıkla.. Benim arabanın kiti, jantları lastikleri vs vs vs o halletmişti sağolsun .. Beyaz Z:J li KORHAN deyin lütfen..

ilginiz için teşekkürler Korhan Bey.Tarkan beyi arkadaşıma bahsedecem.daha öncede alışverişim olmuştu Tarkan Bey ile benim CJ için.

corehunn' Alıntı:
Bende 95 modeli var bu zj nin. Bir ara ben de soruşturmuştum. Bu araçlar sürekli 4çeker olduğu için sürekli kilitde (önde) problem olduğunu duymuştum. Arkalarda normalde fabrikadan çıkış kiitleri de (balatalı limited) takılabiliyor; veya mekanik %100 kilit sağlayan bir versiyonu daha var. Tar oto da var bunlar. Önlere bunların takılması sakıncalı (%100) ama fabrikasının çıkarttığı kilitlerde problem olmuyor diye biliyorum. Yine de sağlam bilgi için Tar Oto Tarkan Abi' ye müracaat. İsmimi söylerseniz yardımcı olacaktır rahatlıkla.. Benim arabanın kiti, jantları lastikleri vs vs vs o halletmişti sağolsun .. Beyaz Z:J li KORHAN deyin lütfen..

Banada lazım arka kilit. Bende arıciyim. Teşekkürler. Sizin zj' ye nasıl bi kilit kaça mal olmuştu acep?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,728
Kaydolan Son Üyemiz
yavuzra

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR