İlk olarak cevap veren ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Kime sorduysam özellikle yetkili servislere durumu benzin pompasına bağlıyor ve fiyat olarak da işçilik dahil 2.500 TL civarı bir fiyat çıkarıyorlar.Ben de dün depoyu söktüm,Şamandıra ve bağlı olan benzin pompasını çıkardım,şamandırayı benzin dolu bir kovaya koyup çalıştırdım,hakikaten de benzin hem basınç olarak az geliyor hem de içinde hava var.Sonrası benzin pompa motorunu çıkardım ve onu tek olarak çalıştırdım ve benzin normal olarak basınçlı geliyor.Bundan dolayı motorun bağlı olan sistemini kontrol etttim,içinde ki geri dönüşüm valfinin lastiği özelliğini kaybettiğinden dolayı basınç kaçırıyor ve enjektöre kadar giden benzini depoya geri salıyor.Lastiği değiştirdim fiyatı 3 TL.Ayrıca pompanın içinde ki motor da BOSCH marka,onu da ayrıca temin ettim fiyatı da 200 TL ama takmadım yedek duruyor.Kısacası emek+3 TL'ye işi çözdüm tek marş da alıyor artık.İlgili konuyla alakalı bir sıkıntısı olan varsa yardımcı olmaya çalışırım herkese kolay gelsin