1993 Model Suv Kasa Pajerom

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanarif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,786

hasanarif

Yeni Üye
1993 suv kasa pajerom
yaklaşık 15 gün önce bir araç aldım.Tatile çıktım ve çok büyük bir kaza geçirdim .Ölümden ailecek döndük.Daha sonra yola devam ederken araba arka sağ teker aks kesti.Araçtan çok soğudum.Onu yaptırdım sağ arka teker resmen yarıldı.Başıma gelmedik kalmadı.Çok istekli olarak buaracı aldım.Ama aldığım gün bu işler başıma geldi.Şu an araca korkutan binemiyorum.Bu araçlar hakkaten bu mu diye kendime soruyorum.Hayallerim yıkıldı

Etiketler
Ynt: 1993 Model Suv Kasa Pajerom

tekrar geçmiş olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin..
Ancak buradan çıkarmamız gereken ders, almamız gereken öğüt ne?
yani bunların hepsi pajero yüzünden mi oldu diyosun.

Tekrar geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış demekki.

Selam,

Öncelikle geçmiş olsun.

Bu ve buna benzer aksilikler hayatta her daim başımıza geliyor.

Önemli olan siz ve ailenizin bu aksilikleri sağ salim atlatmanız.

Aracınız iyi bir araç ve kullandıkça ona ısınacağınızı tahmin ediyorum.

Saygılar ..

Hasan bey
İki farklı 93 kısa pajero kullandım. Araca bakımdan başka hiç bir şey yapmadım. Bu araçlarda dediğiniz arızaların olması çok mümkün görünmüyor. Daha önce o aksın darbe alma olasılığı yüksek olabilir. Bu araca kolay kolay motor ,ön takım,vites kutusu,difransiyel yapmazsınız. İçiniz soğumasın. Kurtulmanızın sebebi Allah dan sonra bu araç olduğunu düşünün. Keyifle kullanmanız dileğiyle.

Sinan Coşkun

Kısa şasi ise 17000 TL ile 20.000 Tl arasında değişmektedir. Resimlerini koyabilirmisiniz.

Geçmiş olsun. Aks kaza sebebi ile mi zarar gördü acaba? Pek sanmıyorum belki off road meraklısı çamurda araç yüzdürenlerden birinin aracıdır.
"Arazi" görmüş araçları iyi kontrol etmek lazım. (Hani arazi derken yayla gezintisi değil böyle birşey: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67410.0 ...)

Hasan bey
Tavsiyem '' sahibinden.com'' a güzel resimleyerek koymanız. Ağırlıklı olarak bu site kullanılıyor.
Sinan Coşlkun

Bence çok panik yapıp moral bozmaya gerek yok. Aracın yürüyen aksamını fren sistemini iyice bir kontrol ettirin. Bütün lastikleri de değiştirin.
İnsan yapımı alet sonuçta. Problemi neyse insanlar düzeltebiliyor. Geçmiş olsun.

aracım lpg takılı,özellikle rampada inanlımaz bir çekiş problemi yaşıyorum.Bu durum benzine aldığım zamanda geçerli.Ayrıca arac 110 hızı geçmiyor normal yolda.Bana karbüratörün 2.kelebeğinde uzun süre açılmamasından dolayı problem var diyorlar. Bu gerçekten çekiş sorunu yaratır mı?Ayrıca benim araca elektronik ataeşleme modifikasyonu yapılabilir mi yapılabilirse yararı ne olur.Aracım 93 uzun kasan pajero

HAsan bey
çekiş düşüklüğünün çok çeşitli sebepleri vardır. Bunlardan biri eksantrik zinciri doğru takılmışmı.( Daha doğrusu daha önce işlem yapılmışmı yoksa ekzantrik zincirine ) Eğer bir diş kayık takılırsa biliyorsunuz motorun bütün keyfi kaçar. Kompresyon düşüklüğü varmı ? Bujiler verimlimi? Debriyajda kaçırma var mı ? v.s.

HAsan bey
İzmir de bildiğim bir yer yok. Ama Ankara deseniz öneride bulunacağım servis var idi.
Sinan Coşkun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.