1993 Lada Niva

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan true_tan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,052

true_tan

Ana Kamp
slm arkadaşlar bende aranıza yenı katılanlardanım bende 1993 model niva var ve kendi capımda toplamaya karar verdim şimdiki hali bu[attachment=1][attachment=2][attachment=4][attachment=3][attachment=5]

DSC02122.jpg

DSC02125.jpg

DSC02127.jpg

DSC02129.jpg

DSC02143.jpg

Etiketler
Ynt: 1993 Lada Niva

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Umarım gönlüne göre olur.

kolay gelsin
daha da iyi olması için motor havuzunda gözüken bütün fren ile ilgili ve diğer parçları söktürün oralarıda iyise kaporta boya olsun

kolay gelsin hem zor hem zevkli bir işe girişmişsiniz,safhaları fotograflayıp bizede anlatın,sonunda kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanızı dilerim :smiley:

slm
İyi dilekleriniz icin teşekkürler
belli aralıklarla aracta yapılan işlemleri resimleyip formda yayınlayacagım evre evre hep beraber takıp edecegiz inşallah bittigindede güzel bir arac cıkacak ortaya araca yapıla bilecek her türlü modifikasyon tavsiyelerine acıgım.
Aracta ses izalasyonu yeni ön konsul calışması bazı dişiklikler yapacagım inşallah iyi bir sonuc alırım

kolay gelsin bende de aynı 93 model bir lada var...sizi sabırsızlıkla takip edeceğime emin olun...kolay gelsin...

slm
Benim bu niva zannetıgımden uzun sure alacak sanırım cünkü daha önce şanzuman aracın ustundeydı bugun onuda söktum arac şu anda tamamen cıplak kaldı bu arada bugune kadar yapılan işlemse arac tüm çürüklerden arındırıldı astarlandı ve boya icin ön hazırlık yapıldı.
Taban kısmı ve camurluk aralarına tek kat pütür uygulaması yapıldı 2ci katıda atacagız resımlerını en kısa zamanda yayınlayacagım. Bu arada motor elden gececek contaları ve kecelerı degısecek motor yag kapagı ve hava fılıtresı yuvası komple nikalaj oldu pütür uygulaması aracın alt kısmınada kople uygulanacak.
Arac içi tekrardan elden gecıp yenı döşeme uygulaması yapılacak.

slm...
bu aşamalardan geçerken aracın rsimlerini bizimle paylaşırsanız seviniriz en azından yapılan değişiklikleri ve gidişatını bizde sizinle birlikte takip etmiş oluruz...
gerçekten ben şuan dağ keçisini merak içindeyim....

Slm araca hafta sonu boyası atıldı ve boya işlemi bitti .Son hali ile yani boyaya hazırlanış ve boyanmıs halinin resimlerını cektım bir kac gune kadar koyacagım kısmet olursa(boya süper oldu).Şimdi asıl işler başladı bu ara ben çalıştıgımdan arac ile sadece akşamları ve hafta sonları ugrasa bılıyorum kısmet olursa yarın öglenden sonra motora el atacagız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR