1993 Grand Cherokee 5.2 Çalışma Sorunu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Konnektör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,076

Konnektör

Yeni Üye
Mesajlar
7
Tepkime Puanı
0
Merhaba benim sorunum aracı akşamdan yukuş yukarı bırakmıştım.2 gün sonra gittigimde araç çalışmadı zaten benzin az oldugunu biliyordum.daha sonra yukuştan düze almak için arkadaşla karburatöre benzin döktük çalıştı ama hareket ettiremedik.daha sonra başka bir araçla düzlüge çektik zor bela ve yine çalışmadı.benzin azdır diye benzinciye kadar bir şekilde götürdük 50 tl lik benzin aldıktan sonra yine çalışmadı.ve aküyü bitirdik. araçda landi sıralı sistem var.acaba lpg beyni veya ecusu aracın çalışmasınımı engelliyor.marşa basıyorum 3 saniye çalışıp stop ediyor.benzin filitresini söktüm herhangi bir pislik yok.sorun nedir degerli ustalar lütfen yardım edin
Ayrıca benzin pompasından ses geliyor çalışma sesi
 

Arkadaşlar dikkat ediyorum bu sitedede heeyerde olduğu gibi akraba muhabbeti var hiç kimse selam bile vermiyor yardım etmiyor.toprak muhabbeti yapsaydık yazan çok olurdu.haa şimdi Allah ın izniyle kendim çözdüm sorunu.şimdi diyeceksin yazda bizde faydalanalım.madem öyle gel böyle.insan sahtekarca olsada bir şey yazardı demekki dağın başında kalsakki öylede oldu kaldığımız gibide indik.bu kafayla gidilirse okuma yazma bilmeyen godoş servislere muhtaç olunur.yardım edin paylaşın madem adamlar bi site kurmuş hakkını verin.ve son olarak bu ülkede jeep markasını ustası yoktur.
 

Arkadaşım hemen moralini bozma. Bazen soruların görülmeyebilir, yanıtlar geç gelebilir.
Ben bu siteyi uzun zamandır takip ettiğim halde ancak bir 5.2 zj aldıktan sonra üye oldum, senin gibi yeni üyeyim yani.
Ayrıca yazdığın sorun öyle pat diye yorum yapılacak bir konu değil maalesef, o yüzden destek gelmemiştir.

Bu arada ülkede jeep ustası yeterince var. Nerede yaşadığını söyler isen sana öneride bulunabilirim. Bindiğin araç çok karakterli ve zevkli bir araçtır. Ülkede ustası da parçası da boldur. Parça fiyatları ucuzdur. Umarım bundan sonra şansın açık olur.

saygılar
Mehmet