1990 Range Rover Vogue

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endoplazmikretikulum Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,424
Merhabalar,

Geçtiğimiz hafta 1990 model bir RangeRover Vogue aldım.. İçerisindeki ön panel ve bir kaç plastik aksam 20 seneden nasibini almış durumda. On panel, yan kapı içleri,kadran gibi kısımların ikinci ellerini bulabileceğim bir yer bileniniz varsa çok makbule geçer.

İnternette araştırdım fakat sağlam bir sonuç bulamadım ve bulduklarım genelde yeni modeller için. 1990 Modele uygun yedek parça ile ilgili aramış ve bulmuş olan birileri varsa, gerçekten nasıl ve nereden temin edilebileceğini öğrenmek isterim.

Herkeze iyi günler

Etiketler
Ynt: 1990 Range Rover Vogue

Merhaba;

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=251.0 linkinde belki ihtiyacınızı karşılayacak bir servis ya da çıkmacı bulabilirsiniz. Eğer kapı panelleri sağlamsa, yüzlerini yeniden kaplatmanızı tavsiye ederim. Hem ucuz, hem de temiz olur. Sonuçta ikinci el alacağınız RRC parçası yine aynı yaşta ve belki de daha kötü durumda olacak.

Kadran için de en uygun yer www.ebay.co.uk ve tabii Mile olarak kullanmakta sorununuz yoksa... :smiley:

İyi günlerde kullanın.

Sn. ''endoplazmikretikukum'' (Adınızı bilmediğim için) Aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Selamlar... saygılar...
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Merhaba, adım Berk tanışma köşesine yazdım gerçi ama burdanda söylememde bir sakınca yoktur umarım..

İstanbul dolaylarınad aracın iç konsolunu yeniden yapabilecek bir usta varmı bildiğiniz? Bir şekilde kalıp işçiliği gerektirecek bir durum. Ön konsol kısmını yeniden tamamen sıfırdan yapabilecek bir usta yani. Oradaki tüm düğme ve aksamı sokup yeni yapılana monte edecek şekilde..?

Hatta bunun 3D proje çizimini kendim yapmak istiyorum. Belki bir şekilde bir yerlerden kulağınıza ilişmiştir.

Teşekkürler

Selamlar

öncelikle herkeze merhaba diyorum. adım barış .bu siteyi yeni keşfettim güzle ve eğlenceli bi yere benziyor . gördüğüm kadarıyla burada epey bi range rover kullanıcısı görüyorm. bende bu range rover dunyasına katılmak üzereyim. bu konuda fikir alabileceğimi düşündüğüm için yazmaya karar verdim. almaya can attığım bi range var fakat kafamda bir iki soru işareti var bunlara cevap alabilirsem çok sevinirim.

1990 model 3.9 v bi range buldum istabul erenköyde . 180 km de oldugunu soyluyor .camları otomatik klimalı kaporta fena sayılmaz. motorunu servise götürüp baktıracağım. araba dinç duruyor yaşına göre. gaz takılmış durumda. şimdi beni düşündüren iki konu var. birincisi arabanın sahibi benzinde 700 gazda ise 300 lira yaktığını söylüyor. uzun yolda bu fiyat daha da düşüyormuş. 3.9 motoru olan bi araç gazda 300 lira yakarmı ? siz range rover kullanan insanlarsınız. sizce ne yakar bu araç ? ayrıca bunu aldım diyelim . satma şansım nedir ? cok uzun süre beklermıyım ? yoksa aksine ikinci el piyasası azda olsa olan bir araç mı ?

berk bey selam hoşgeldiniz
aracınız için otomekanik hüseyin usta ile bir görüşün derim en azzından bir fikir verir diye düşünüyorum 0212 2852994 genelded defender çalışıyorlar ama range konusunda da yardımc olurlar
kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR