Ynt: 1990 blazer K-5 yardım
ilandaki k5 yaklaşık iki yıldır sitede satılık. 20.000$ dan satılık iken el değiştirdi, şimdiki ilanı veren galericiye geçti. tabi ne kadara satılmıştır o zaman bilmiyorum. ama bir galericinin o araca o parayı vereceğini zannetmiyorum. fiyatların şişirilme konusunda ise haklısınız çok güzel araçlar ama bu paraları eder mi, soru işareti. bence yaşına göre eli yüzü düzgün bir K5 25-3000 TL arasında olmalı.
söylediğiniz 400 motor Blazer K5 de 1975-1980 seneleri arasında var orjinal olarak. 1990 yılında seçenekler sınırlı. geliştirilmiş 350(5.7) motor kullanılmış. bu araçta da motorun şanzumanın ellenmemiş olduğunu farzedersek bu motor vardır. ayrıca tek şanzuman var 1990 da. o da 700R4, yani dört ileri overdrive şanzuman. arkadan iki itiş, seri ve ağır dört çeker. ilandaki araç dış görünüş olarak oldukça orjinal. Blazer K5in silverado modeli yani en lüksü.
benim aracım 1986 Blazer K5 M1009 CUCV 6.2 Diesel, 700R4 şanzuman. Ankara da yoğun olmayan şehir içi trafiğinde 13 litre mazot tüketiyorum. uzun yolda ise ortalama 9 litre. tabi bu araçlarda yakıtı etkileyen en önemli etken sürüş tarzı. benim arabama 20 litre de yaktırabilirsiniz.