KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Alana da satana da hayırlısı olsun.
Evvelki Cumartesi günü daha öncesinden verdiğim bir söz üzerine Çekmeköy'e 2005 model donanımlı bir Ranger bakmaya gittim, anlaşamazsam sanayideyken gelip sizin aracı görüp, araç başında konuşuruz diye düşünüyordum.
Kısmet işte, Ranger içime sindi ve anlaşınca olmadı. Eh, araç aile içinde kaldığına göre sorun yok, keyifli sürüşlere inşallah...
Alana da satana da hayırlısı olsun.
Evvelki Cumartesi günü daha öncesinden verdiğim bir söz üzerine Çekmeköy'e 2005 model donanımlı bir Ranger bakmaya gittim, anlaşamazsam sanayideyken gelip sizin aracı görüp, araç başında konuşuruz diye düşünüyordum.
Kısmet işte, Ranger içime sindi ve anlaşınca olmadı. Eh, araç aile içinde kaldığına göre sorun yok, keyifli sürüşlere inşallah...
Erkan, Toyota fiyatları altınla yarışınca insan haliyle başka mecralara kayıyor. Hem biraz değişiklik iyidir değil mi? Şaka bir yana bu aralar her maceraya açığım.
Ayrıca hep pilav mı yiyeceğiz arkadaş? O laf bunun için değildi galiba ama olsun ;D
gel canım gel ;D japon imparatorluğu hem çok uzak hem de pahalı ingiliz lordlar kamarasına alalım seni ;D hem ucuz hemde parça problemi ve usta sıkıntısı yok ;D
hem tyt alınca senede bir gün buluşmaya gidersin sadece.
gel canım gel ;D japon imparatorluğu hem çok uzak hem de pahalı ingiliz lordlar kamarasına alalım seni ;D hem ucuz hemde parça problemi ve usta sıkıntısı yok ;D
hem tyt alınca senede bir gün buluşmaya gidersin sadece.