1988 model pajero 2.6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzeymavi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,639

kuzeymavi

Yeni Üye
arkadaşlar... tüm birikimim ile 1988 model 2.6 pajero almaya nihayet karar verdim.inanın günümün 2 saati bu işin peşinde geçmekte idi sizden isteyim lütfen bu araç hakkında bana bilgi verin sahibende bir araba var lpg li vinç var önünde fikirleriniz nedir benim aileme altı kişi sadece köye ve yaylaya gidecem öyle çok derin ofroad tutkum yok ancak azcık yerden yüksek olmak istiyorum...yardımlarınız lütfen

Etiketler
Ynt: 1988 model pajero 2.6

öncelikle aramıza hoş geldiniz.

En önemli aşamayı atlamışsın. Ve sonunda kararını vermissin. ve kararın bana göre güzel. BEn o kararı yaklaşık olarak 6 aydır veremedim. Bakmış olduğun araç senin için uygun. en azından kalabalık aileni rahatça alabilir. O araç iyi mi? onu anlayan biri söylese daha iyi olur. ancak şundan eminim.

Pajero iyi bir seçim. ve doğru bir seçim. Sadece hangi pajero??? sen ona bak..

tekrar hoşgeldiniz.

teşkkür ederim.. ancak bu konuda başka bilgisi olan arkadaşımız varmıdır.1988 model olması çook mu kötü, yedek parça bulabilirmiyim...araç lpg li acaba bu araçlara lpgde nasıl çalışır uyumlumudur..yoksa ben dertsiz başıma dert mi alıyom ama bir 4x4 e binmedem ölürsemde gözüm açık gider hani

takip...

cj5 alma sakın... :D piyasası yükselmesin

bende pajero ile cj5 arasında sıkıştım. hadi hayırlısı diye ikimiz adına dua ediyorum.

ben 1986 model 3 kapı 2.6 benzinli pajero sahibi olarak aracınız yorgun yıpranmış bir arac değilse almanızı tavsiye ederim parca sıkıntısı cekmezsiniz .

Bende yeni bir pajerocu olarak aramıza hoşgeldin diyorum.
Rahatlığı ve konforu mükemmel arazide ise başka bir alem dağ taş dinlemiyor. Ben çok memnunum bendede 2.6 1988 model tek kapı pajero var.
Bugün İstanbul Adak Otodan aks başlarını ve istavrozları sipariş ettim hepsi 200 TL tuttu fiyat makul parça sıkıntısı çekmesin hayırlı olsun

hala pajero alamadınsa kesinlikle almanı tavsiye ederim. çok saglam ve güçlü bir arazi aracıdır. eger fiyatını yüksek buluyordan pajeronun birebir aynısı olan hundai galloperi şiddetle tavsiye ederim.

kuzeymavi' Alıntı:
arkadaşlar... tüm birikimim ile 1988 model 2.6 pajero almaya nihayet karar verdim.inanın günümün 2 saati bu işin peşinde geçmekte idi sizden isteyim lütfen bu araç hakkında bana bilgi verin sahibende bir araba var lpg li vinç var önünde fikirleriniz nedir benim aileme altı kişi sadece köye ve yaylaya gidecem öyle çok derin ofroad tutkum yok ancak azcık yerden yüksek olmak istiyorum...yardımlarınız lütfen
bir arkadaşımda var dolu araç, tavsiye ederim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-birisi-orjinal-pajeromu-dedi-77869221/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR