1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,262
Ynt: 1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları

Umut hayırlı olsun sana miras kaldıysa iyi günlerde kullan klasikler arasında yer alır iyi bak SAYGILAR.

Etiketler

Arkadaşım, güle güle kullan... en çok da anahtarlığın hoşuma gitti.

benim çok sevdiğim araçlardan biri

Umut bey, biraz geç olsa da , hayırlı olsun demek isterim, çok güzel bir klasik olmuş. Fotoğraflarla bir an çocukluğuma gittim ve geldim.
Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kulannın.

çok güzel yapmışsın hayırlı olsun güle güle binin. ben 13 yaşımdan beri araba toplama işiyle uğraşıyorum bana tek tat veren bu iş 131 e param yetmemişti hacı murat topladım ama bunu gördüm ya yeter bana.

Eyvalla arkadaşlar sağolun, benimle aynı heyecanı duyanları görmek duymak çok güzel ;D
Toplarken bunu doğan görünümlü yapsana, pıstırsana, fiber tampon taksana gibi delirtici yorumlarla boğuşurken de keşke yanımda olsaydınız ;D ;D ;D

olsun şimdi yanındayız orjinalliği bozmadan bu hale getirmen çok güzel boşver sen:smiley:

Allah nazardan saklasın cok güzel olmuş.Gülegüle kullanın
Eski modellerin saklaması zor oluyor o konuda bende dertliyim.
Ama ne yapalım seviyorsak katlanıcaz
Göz zevkimiz icin teşekkürler.
Saygılar.

benim de 82model bir doğanım var, turkuaz renkli. sizinki kadar temiz ve orjinal değil güle güle kullanın, gerçekten güzel bir araç...

gercek ten harika bir araç olmuş.ellerine sağlık

umutcum mükemmel allah nazardan saklasın ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR