1951 Jeep Willys CJ-3A

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bekir K. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,331

Bekir K.

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Arkadaşlar iyi günler.bir süredir forumu (özellikle Jeep bölümünü) takip ediyorum fakat bir türlü aktif olamadım.okul du hastalıklar aksilikler derke.n kısmet bugüneymiş.ikinci mesajımın böyle bir konu olması hoş değil tabi ama neyse..

Aracı kısaca anlatayım.

1951 Model Jeep Willys Cj-3A
2006 Yılında Tamamen Şase Üstü Restorasyon Görmüştür...

12 Haziran 2009 Tarihinde Yeniden Boyandı..

Çalışmayan Hiç Bir Aksamı Yoktur...

El Freni, Göstergeler, Arazi Takviye Herşey İlk Günkü Gibi Faal...

Orjinal Ekipmanı Dışında Hiç Bir Ekipman Eklenmemiştir..(Teyp vb.).Orjinalinde Olmayıpta Bunda Olan Tek Şey Roll-Bar`dır..O da Güvenlik Amaçlı..

Ayrıca İçeriden Kumandalı Elektrikli Fan Takılmıştır.

12V Priz

Motoru Orjinal (Düz Motor Olarak Tabir Edilen) Go-Devil Motordur...

Özellikleri...

Bore x Stroke 3.125 x 4.375
Displacement 134.2 ci(2.2L)
Compression Ratio 6.47:1
Horsepower (gross) 60@4000rpm
Torque (gross) 106@2000
Main Bearings 3
Valve Configuration L-head
Fuel Carter 626 1bbl

Tamamen Zevk İçin Toplanmıştır...

Ve Zevkle Kullanılmaktadır...

Not:Her Türlü Takas Düşünülür...

Pazarlık Yapabiliriz...Yalnız Mantıklı Olmak Şartıyla..

Arkadaşlar fiyatı düşürmemin sebebi artık değişiklik istememdir..Herhangi bir arıza veya memnunsuzluk söz konusu değildir..

fiyat : 11.750 fakat belirttiğim gibi yeterki ciddi alıcı olun her türlü kolaylığı sağlarım.

Kısa dedim ama kusura bakmayın..durum bu..

Teşekkürler.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

dsc04002um4.jpg

dsc04006vl7.jpg

dsc04016yq2.jpg

Etiketler

Ynt: 1951 Jeep Willys CJ-3A

:smiley: teşekkür ederim satmaya hiç içim el vermiyor aslında ama ikinci aracımıda sattım bu da sürekli kullanılamıyor doğal olarak.satıp ZJ almaya niyetliyiz.kısmet.

:smiley:

doğrudur..sizin gözünüzde 3 milyar eder belki ama benim ve gerçekten bu aracı tanıyıp bilenlerin gözünde daha fazla eder..şöyle söyleyim bu araca benim harcadığım 11000 tl..9 ayımı yedi bu jip okul hayatımı bitirdi..orjinal motor orjinal şanzımanı üzerinde..yani bu araç jip değil bu araç antika.ha şunuda belirteyim ciddi alıcısına bu aracı gerçekten tanıyana değerini bilecek olana harcadığım paranın dahada altında bir fiyata vereceğim.ha 3-5 milyara yokmudur bu jipten vardır dolu vardır ama ya anadol motorludur ya arazi şanzımanı yoktur ya el freni yoktur ya döküktür vs.vs.vs.

teşekkürler.

umarım istediğiniz fiyata satarsınız inşallah değerini bilecek birine gider size kolay gelsin

arkadaşım rengi olmamış o kadr masraf etmiş sin inş satarsın yakın zamanda bende toplamayı düşünüyorum ama böyle değil bu model jeep modeli aynı ama lastikler daha kalın ren metalık kırmızı krem koltukar vs.vs .ayrıca 11 ytl yiyeceginide hiç sanmıyorum benim gözümde daş catlasa 5 yer araba dahil ...

renk zevk meselesi tabi... benim önümde milyon tane renk seçeneği vardı fakat bunu seçtim..

başlarken bende dediğiniz gibi diyordum..ben arabayı 1.200 e aldım..mümkün olduğunca orjinal toplamak isteyince böyle oldu...kazıklandık belki ama içim rahat... kafama yattı sonuçta yapılan iş...

tabi yinede dediğiniz gibi 5000 e mal olması mümkündür..ama o paraya toplayacağınız bir cj-3A da ne kadar orjinal parça kullanılabilir orası şüpheli...ki siz lastikleri vs de kalın lastiklerle değiştirmeyi düşünüyorsunuz.. bunu yaptığınızda büyük ihtimalle jantlarda değişecektir..dediğiniz fiyata anca bahsettiğiniz lastikleri ve jantları alırsınız..belki 1-2 milyar daha harcayıp döşeme ve kaporta işini halledebilirsiniz...ama o yaptığınız iş benim gözümda restorasyon değil parlatma-cilalama olacaktır...ben bunu toplarken son civatasına kadar dağıttım...motoru şasesi kupası vs.vs. herşey gerek yenilendi gerek elden geçirildi...benim gözümde restorasyon budur..

ukalalığım için kusura bakmayın :smiley:

şimdiden projenizde başarılar..

arkadaşlar güncel...fiyat uygun olursa ZJ ile üzerine farkını verip takas edebiliriz..takas fiyatı daha düşüktür :smiley:

edit:4 adet Lassa OK-102 Askeri tip desenli lastikler üzerindedir şu anda..resimlerdeki lastikleride yanında vereceğim..onun haricinde aracın önden çalıştırma kolu dahil elimdeki muhtelif parçalarınıda vereceğim..

bu sene ocak ayında bitti fakat yaptırıp verebilirim...sıkıntısı yok yani...tek derdim ufak bir miktar vergi borcu var ödemek bir türlü kısmet olmuyor...onu ödedikten sonra yapılabilir muaynesi.

Bilmiyorum sattiniz mi araci ama, acaba bu restorasyon işlemlerinin kalem kalem ne kadar tuttugu acisindan bilgi verebilir miisiniz? Arac toplamak iteyen arkadaslara yardimci olmasi acisindan. Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-jeep-willys-cj-3a-38008628/detay?

sahibinden ilanını ekleme vesilesiyle güncellemiş olayım :smiley:

belli bir süre için ilandaki fiyat geçerlidir..

valla gittiğimiz yerdeki karın altı buzdu riske atmamak için taktık..aslında gerek yokmuş ama yinede yolu tutmamıza yardımcı oldu...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.