KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba, bu aralar malzeme arayışımı tamamlayabilirsem (ne alsam kafam iyice karıştı da) İstanbul veya yakın çevresi için 3 günlük plan yapabiliriz dilersiniz.
Merhaba, bu aralar malzeme arayışımı tamamlayabilirsem (ne alsam kafam iyice karıştı da) İstanbul veya yakın çevresi için 3 günlük plan yapabiliriz dilersiniz.
Tecrübenizden faydalanmayı çok isterim birbirine yakın özellikli malzemeler arasında kaldım diyebilirim mesaj yoluyla iletebilirim size, kamp için dediğim gibi 3 günlük boş vaktim oluyor okuldan dolayı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yakacık hariç kafamda olan yerler abi bunlar, yakın olması otobüs ve vapur ile ulaşım açısından rahat noktalar. aydos ormanı pendik tarafında olan yer herhalde
Yakacık hariç kafamda olan yerler abi bunlar, yakın olması otobüs ve vapur ile ulaşım açısından rahat noktalar. aydos ormanı pendik tarafında olan yer herhalde
@Beratbera [USERbbbb=106399oıjoıoıo[/QUOTE]
Hocam bizim kamp işi yalan olacak bu gidişle cuma - cumartesi - pazar - pazartesi müsaitim.Kasım 4- 5- 6- 7- hatta 8 i bile olabilir..