15 Ekim Sonrası Kamp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Beratbera Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,859

Beratbera

Ana Kamp
İyi akşamlar

15 ekim sonrası kamp planı olan arkadaşlar, kamp arkadaşı arayışında olursanız eğer 1 aylık bir tatilim var.beraber plan yapabiliriz.

Etiketler
Merhaba, bu aralar malzeme arayışımı tamamlayabilirsem (ne alsam kafam iyice karıştı da) İstanbul veya yakın çevresi için 3 günlük plan yapabiliriz dilersiniz.

Merhaba, bu aralar malzeme arayışımı tamamlayabilirsem (ne alsam kafam iyice karıştı da) İstanbul veya yakın çevresi için 3 günlük plan yapabiliriz dilersiniz.
Merhabalar,

malzeme arayışınız için yardımcı olmaya çalışırım isterseniz, uzun yıllardır edindiğim tecrübeleri seve seve paylaşabilirim.kamp için her daim hazırım

Tecrübenizden faydalanmayı çok isterim birbirine yakın özellikli malzemeler arasında kaldım diyebilirim mesaj yoluyla iletebilirim size, kamp için dediğim gibi 3 günlük boş vaktim oluyor okuldan dolayı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selam bennde katılabilirim. Sonbahar da dökülen yapraklarla güzel olur ortam.

Herkese uygun ortak yer ve zaman belirleyelim o zaman abi konuşup.
Aklıma ilk gelen birkaç yer

yalova Erikli yaylası
yakacık Aydos ormanı
Ağva hacıllı şelalesi
ömerli barajı

Bunlar sadece benim aklıma gelen yakın yerler arkadaşlar, sizin tercih ettiğiniz biryer olursa benim için hiç sakıncası yok.

Yakacık hariç kafamda olan yerler abi bunlar, yakın olması otobüs ve vapur ile ulaşım açısından rahat noktalar. aydos ormanı pendik tarafında olan yer herhalde