15.000 / 17.000 tl arası defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ErcanKa82 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,602

ErcanKa82

Ana Kamp
Arkadaşlar selamlar,

siteye geçen yaz üye oldum zaman zaman takip ediyorum. Üyelerin dayanışması ve bilgi paylaşımları gerçekten çok güzel.

15.000 / 17.000 tl arası defender arıyorum şu an illaki benzin/lpg veya dizel olsun diye bir ayrımım yok ama pick up kasalı defender görünüş olarak bana güzel gelmediği için defender 110 tercihimdir , aksesuar donanım şu an gözümde değil sadece kırda bayırda beni çok sıkıntıya sokmasın , hidrolik direksiyon olsun yeter , keza çok ağır off road a zaten girebileceğimi sanmıyorum. off roadda tecrübem camel trophy videoları- yaban tv izci ve trt zor yollar programlarını izlemek dışında yok ))) ,günlük kullandığım Clio dizel aracım var. Defender ikinci araç gibi olacak o yüzden defendere ekonomik durumum kısıtlı olduğu için çok fazla bütçe ayıramıyorum . Konu ile ilgili engin tecrübelerinize ihtiyacım var.

Etiketler
Ynt: 15.000 / 17.000 tl arası defender

Merhaba. Pickup alma isteğimden Defender 110'umu satmayı düşünüyorum. 93 Model LPG+Benzin. Orjinal. Kesinlikle sıkıntısız bir araç. Offroad gezilerine katıldığım, dağlara çıkmaktan çamurlara girmekten korkmadığım bir araç. Fiyat olarak da 16bin düşünüyorum.

Resim veya satılık ilanı vs aracın resimlerini görebileceğimiz bir yer var mı ?

Aracın hiçbir yerde ilanı yok henüz. Çünkü satıp satmama konusunda kararsızdım. Bu akşam fotoğraf ve detalı bilgileri koyarım.

site içi güzel takip herkes aradığını buluyor gibi

size özelden mesaj attım bir arkadaşımın full froad yapılı, bakımlı ve aradığınız niteliklerin üzerindeki aracı için, fiyatı tam aradığınız sınırda ve site içinde 1 sene önce el değştirmiş bir araç, sadece ihtiyaçtan el değiştirecek, düşünürseniz mesaj atın, size telefonunu vereyim, görüşün, ciddi iyi bir tesadüf ve fırsat sizin için, selamlar...

Bu araçta geniş dodik ofset jant +2 inç yükseltme 2014 e kadar muayenesi var. mekanik sorunu yok bakımları yapılmıştır. Motoru on numaradır. İlgilenirseniz fiyatıda uygundur. Size yarıyacağını düşündüm ilgilenirseniz tel no : 0543 216 79 32

Banka ile olan kredi tutarı anlaşmazlığı nedeni ( vade, faiz oranı, kredi tutarı vs vs ) ile defender sahibi olma sevdamı biraz ertelemek zorunda kaldım : (((( siteyi takip e devam : ) cevap yazan tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler özellikle Erdoğan Hocam a ve Emrah arkadaşıma

gönlüne göre bir araç bulduğunu buradan paylaşmak güzel olacak, zamanı geldiğinde sevincine ortak olmak isteriz, selamlar...