12-19 Ekim 2013 - Likya Yolu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bLoCok Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,831

bLoCok

Ana Kamp
Yer
Ankara
Merhaba arkadaslar,

cidowsky ile beraber Kas'tan baslayip Adrasan'a kadar yurumeyi planliyoruz. Tabii yol kisa/uzun onu yol/kondisyon/hava sartlari belirler. Ama simdilik rotamiz boyle.

Simdilik 2 kisiyiz ancak katilmak isteyen olursa, elbette beraber yurumek isteriz. ;)

12 Ekim sabah Fethiyede bulusuyoruz. Ardindan otogardan Kas'a gececegiz ve oradan basliyoruz yuruyusumuze. 19 Ekim tarihinde de donmeyi dusunuyoruz.

Onun disinda ben 2'sinden itibaren oralarda olucam. Erken gelmek isteyen olursa da buyursun elbet.

Ynt: 12-19 Ekim 2013 - Likya Yolu

biz de finikeden kaşa doğru geliyoruz bakarsınız karşılaşırız:smiley:

son olarak yürüme planı şu şekilde olacak bitişten başlayıp fethiyeye gidiyoruz umarım yolda karşılaşırız :smiley:
Hakan evet busefer olacak yola çıkıyorum 1 2 saate :smiley:

bu tarihlerde likyayolu yürüyecek arkadaşlarla karşılaşmakho olurdu

Eminim Gelidonia Fenerinde karsilasicaksinizdir. Biz 2 Turk 2 Almanla karsilasmistik ve hem orada hem Adrasanda beraber kamp yaptik. Kalabalik bir ekip olmustuk. ;)

Herkese Merhaba,
Burak arkadaşım benden 1 hafta önce yürüyüşe başladı bir ekiple 12 sinde ona katılmayı planlarken kötü haberi aldım maalesef Burak'ın ayağı kötü durumda idi sanırım iltihap durumu vardı kendisi daha iyi anlatacaktır. Bu haberden sonra tabiki üzüldüm. tam bu arada mail ile bana ulaşan bir arkadaş Gezenbilirde likya yolu yazımı görüp bana ulaştı beraber yürümek konusunda buna sevindim tabiki. Kendi başıma bu sefer yürüme kararımı kesin almıştım yanımda birinin olması iyi olacaktı. Bu arkadaşla plan yaptık son günlere kaldıgı için istanbuldan fethiye ya da antalyaya bilet bulamadı bizde pazar günü ankara üzerinden beraber gitmeye karar verdik. Pazar öğlen istanbuldan ankaraya yola çıktı arkadaş. Ben ankaradan biletlerimizi aldım akşam görüştük çorba içtik. Otobüs Saatimiz geldiğinde Aştiye gittik yoğunluktan otobüs aştiye girememiş firma bizi söğütözüne götürdü. İşte danandın kuyruğu burda koptu. ben tam bu likya işi hiç sorunsuz başlayacak derken ne oldu dersiniz. :smiley: lavaboya gittim geldim ki benim arkadaş Pufffff olmuş havalara karımış. Hiç bir yerde yok anons ettirdim telini yüzlerce defa aradım yok açmıyor. :smiley: Artık orda o saniyede kendimi nasıl hissettiğimi anlayın. Bir ara acaba bende şizofreni felan var ve bu arkadaşı kafamda ben mi yarattım diye bile düşündüm. Çadırı arkadaş getireceği için çadırım yoktu. O anda ya kalacaktım yada ne olursa olsun yola çıkacaktım. ve yola koyuldum. Antalyaya vardım ordan bir çadır edinip yola koyuldum. Tekirovadan başlayıp ne kadar yürürsem diye başladım Likya yoluna

Fotografları ve rota deneyimlerimi ara ara paylaşacağım :smiley:

Evet, CIgdem'e biraz ayip oldu ama ayagim bugunlerde yeni yeni kendine geliyor ve ilk defada bugun pansuman falan yapmadan ayakkabi giyebildim acikcasi. Lortoglu ile yaptigimiz yuruyus sirasinda kalin corap ve botun yarattigi havasizliktan kaynakli oldugunu dusundugum bir iltihaplanma oldu. Her iki ayagimda da. Adrasan'a vardigimda denk geldigimiz bir dagci arkadasin azarlamasi sonucu kendimi geri evde buldum ki iyi ki de bulmusum. Adrasanda 3 gun 'iyilesir mi ki' diye beklerken bir gelisme olmadi hatta kotuye gitti. Dagci arkadasimizin sari sari ayagimdan gelen siviyi gorunce ' apse yapmis ayagin, senin icin tatil bitti arkadas yuruyemezsin daha fazla' seklinde paylamasi ile dondum.

Huzurunuzda cigdemden tekrar ozur dilerken, bir baska yuruyuste eminim acisini cikartacagizdir ;)

Burak özür dilemene gerek yokki sonuçta bu olabilecek bir şey ve oldu bu durumda yapacak bir şey yok yürümeyeceksin tabiki :smiley: başka etkinliklere tabiki inşallah

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
yabassta

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR