110b orjinal lpg duster şehir dışı yakıt sarfiyatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkanbay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,375

serkanbay

Yeni Üye
Yer
istanbul
yeni aldığım lpgli 4*2 110b dusterımla kurtköy opet mehmetçik vakfında fuulledim izmit otobanından saatteki hızım ortalama 100km ve 2750 devirle 73 kilometre yol yaptım ve yine opette busefer kartepe opette fuulledim sonuç 15.23 lira yani kmetrede 205 kuruş bu arada araba daha 2 aylık ve kmetresi 3500 daha geni geldi

Ynt: 110b orjinal lpg duster şehir dışı yakıt sarfiyatı

çok iyi yakmış şehir içi kullanımını da ölç işime gelirse bende lpg taktırayım.

şehir içi yakıtı ortalaması 290–320 arası trafik durumuna göre değişiklik gösteriyor üzerindeki orjinal lpg kiti ise landylaranzo diye bir kit istepne yerine tüpü koymuşlar dolum yerinide benzin dolum yerinin yanına hiç belli olmuyor kapalı otopark derdiyok

serkanbay' Alıntı:
şehir içi yakıtı ortalaması 290–320 arası trafik durumuna göre değişiklik gösteriyor üzerindeki orjinal lpg kiti ise landylaranzo diye bir kit istepne yerine tüpü koymuşlar dolum yerinide benzin dolum yerinin yanına hiç belli olmuyor kapalı otopark derdiyok

Öncelikle aracınız hayırlı olsun...kazasız belasız sürüşler dilerim...

Bilgi:

Aracınız LPG'li olduğu sürece kapalı otoparkları kullanmamanız gerekir...

Yakıt dolum yerinin gözükmemesi bunu değiştirmez...değiştirmemelidir...

Bu konuda duyarlı olmak hepimizin görevidir...

öncelikle teşekkür ederim dua ve temenlileriniz için

otopark olayına gelince aracın kapalı otoparka yasağı sadece bizim ülkemizde uygulanan bir yasak olup geçen aylarda bu yasağın kaldırması için TBMMlisine öneride bulunulmuş ama daha görüşülmesi için sıra beklemektedir bundan anlıcağınız bakımı yapılan ve standartlara uygun bir lpg li aracın kapalı otoparklarda bir sorun çıkartmadığı burdaki sorumluluğun ve duyarlılığın aracın lpgsinin bakımlarının tam ve standartlara uygun olmasıdır ama yasak sonuç olarak yasktır uyulması gerekir tabikide ama normal araçların bir avm'de lpgli araçlar için ayrılan açık otoparklara çekip yada vale hizmetlerine sunulması bizim gibi lpgli araçlara yer kalmaması bizide mecburen kapalı otoparka yönlendirmektedir siz ne duysrlılığından bahsediyorsunuzki bu ülkede.

selam serkan bey,bende orjinal lpg li Duster almak istiyorum,hatta geçen hafta test sürüşü için almaya gittim,ama satıcı gerekli şekilde hiç ilgilenmedi,alacaksan Dizel al dedi,benim kafamı karıştırdı karasız kaldım,anladığım kadarıyla siz arabanızdan memnunsunuz değilmi?bana yardımcı olursanız sevinirim...

serkanbay' Alıntı:
öncelikle teşekkür ederim dua ve temenlileriniz için

otopark olayına gelince aracın kapalı otoparka yasağı sadece bizim ülkemizde uygulanan bir yasak olup geçen aylarda bu yasağın kaldırması için TBMMlisine öneride bulunulmuş ama daha görüşülmesi için sıra beklemektedir bundan anlıcağınız bakımı yapılan ve standartlara uygun bir lpg li aracın kapalı otoparklarda bir sorun çıkartmadığı burdaki sorumluluğun ve duyarlılığın aracın lpgsinin bakımlarının tam ve standartlara uygun olmasıdır ama yasak sonuç olarak yasktır uyulması gerekir tabikide ama normal araçların bir avm'de lpgli araçlar için ayrılan açık otoparklara çekip yada vale hizmetlerine sunulması bizim gibi lpgli araçlara yer kalmaması bizide mecburen kapalı otoparka yönlendirmektedir siz ne duysrlılığından bahsediyorsunuzki bu ülkede.

katılıyorum bu konu abartılıyor, patlarsa benzinli araçta çok güzel patlar

bende lpg duster alırken aynı tavır sergilediler neden lpgli alıyorsunuz dizel alsanıza fiye badkı yaptılar zannedersrm lpgli dusterin kar marjı daha düşük yoksa inatka dizel demezlerdi bende inatls lpg dedim ve aldım 2 ay oldu 4300 km yaptım şikayeytim varmı desen debriyaj pedakı çok yukarıda kavrıyor ama bu tüm renault madellerine özgü birşeymiş başa sorun yok kkullanımı çok iyi ses seviyesi dizelgibi değil yakıt verileri en son verilet şehir içikullanım 280-300 trafik yoğunluğuna göre değişiyor karuşık kullanum 220 tl şehir dışını belitmiştim alırken şöyle bir hesap yapt

serkan bey bnm size başka bir sorum olucak ;
yokuşda çekişinden torkundan ve ara hızlanmalarından memnun musunuz ?
süratli gitmekten ziyade birden hızlanmanız gereken durumlarda gücü yeterli kalıyormu yada ah bi 10 bg daha olsa dedittiriyormu ?

bu arada gülegüle kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.

ilk günlerde yokuşlarda çekiş baya düşüyordu ama şuan aracada alıştım sanırım öyle fazla bir düşüş yok motorun performansından memnunum

Serkan bey,bende aynı fikirdeyim,çok yardımcı oldun kafamdaki soru işaretleri gitti,bende lpg li Duster'a karar verdim,teşekkürler....

serkan bey,Sizin Duster yeni model,100km den sonra araç içine Rüzğar sesi alma durumu varmı,formda rüzğar sesi şikayetleri okudum,belki bu şikayet giderilmiştir,sizden bilgi almak istedim,yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler...

valla 170 km hıza kadar çıktım ruzgar falan aldığı yok birde bu gün servise gittiğimde yeni gelem dusterlerede görme şansı oldu gözüme çarpan ayrıntı siyah farların 4*2lerdede kullanılmaya başlanmış olması ve araba renkseçeneklerindee hakiyeşil renk muhteşem olmuş

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR