10 günlük kamp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yobo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,511

yobo

Yeni Üye
Öncelikle Merhaba ;
Malum biz öğrenciler tatile girdik.Buraya yenı kayıt oldum ancak 2 kamp tecrubem var.Ama ilk defa yalnız olmayı planlıyorum.Eğer bana katılmak isteyen bir arkadas bulabılırsem mutlu olurum.Temel kamp malzemelerim var. Ancak bir kaç sorum olacak.
1.Tek başıma kalmam güvenli olur mu?
2.İstanbul yakınlarında bana nereyi önerirsiniz?
3.Yanıma ne kadar su almalıyım?
4.Yiyecek olarak daha çok konserve alacağım ancak önerilerinizede açığım?
Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 10 günlük kamp

Merhaba aramıza hoşgeldin.
Sırasıyla sorularını yanıtlayım.
1.Tek başına kamp yapmak ancak milli parklarda güvenli olur. 7 göller vs gibi. Riske girerim diyorsan kamp yerini kesinleştirip mutlaka bir kaç kişiye bildirmeni tavsiye ederim.

2.İstanbul civarı yer tavsiye edemem ama Bursa Uludağ iyidir :smiley:

3.Kamp yapacağın yerde bir su kaynağı olsa daha kolay olur sanki ... sadece senin sıvı ihtiyacın 20lt. bunun ıvır zıvır kullanımını da düşünürsen.. onun için kamp alanında ya da yakın mesafede su olmalı

4.Yiyecek olayına gelince konserveler iyidir ama 10 gün insanı bunaltır şu başlığı okumanda fayda var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6080.0

Ayrıca tek başına gideceksen 2-3 günlük kamplar tavsiye ederim ...

Oncelikle cevaplariniz icin tesekkurler aslinda heybeli adada yapmayi planliyorum.yasak var ama cadiri gec kurunca sorun olmuyor.peki bana guvenlik icin ne onerirsiniz?

Yer senin için uzakmı bilmiyorum ama 16-17 haziran (bu hafta sonu) Tekirdağ - Uçmakdere'de bir kamp organizasyonu var.
Uçmakdere Yamaç Paraşütü iniş alanında olursan çadırları görüp rahatlıkla gelebilirsin. Bu herkese açık.
Sualtı Avcıları Derneği'nin bir organizasyonu ama genele hitap ettiği için dileyen herkes katılabiliyor.
Bir aksilik çıkmazsa oğlumla beraber orada olacağım.

malesef benım için çok uzak ancak adaların daha uygun olacağını düşünüyorum.

sevgili kardeşim eğer araçsız gidecekseniz sıkıntılı geçebilir çünkü ben bu sorunu yaşadım bencede milli park orman kampları gibi yerleri tercih etmelisin hem imkanlar daha elverişli hemde güvenli

freediver2009' Alıntı:
Yer senin için uzakmı bilmiyorum ama 16-17 haziran (bu hafta sonu) Tekirdağ - Uçmakdere'de bir kamp organizasyonu var.
Uçmakdere Yamaç Paraşütü iniş alanında olursan çadırları görüp rahatlıkla gelebilirsin. Bu herkese açık.
Sualtı Avcıları Derneği'nin bir organizasyonu ama genele hitap ettiği için dileyen herkes katılabiliyor.
Bir aksilik çıkmazsa oğlumla beraber orada olacağım.
Selamlar sualtı av. derneği demişsiniz zıpkın avı içinmi yoksa sadece kamp içinmi ben de hanımla semiz kum çadır kampına yarın sabah gidecektim biraz açarsanız fikir değiştirebilirim galiba.

Tanıştığımıza memnun oldum Selim abi, başka etkinliklerde de görüşmek üzere.
Semizkum'u bırakıp Uçmakdereyi tercih ettiğine umarım değmiştir, sizlerle tanışmak zevkti.

Selamlar.

Tabiki çok güzel oldu hele sanal alemden çıkıp tanışmak o dostluğu yaşamak çok güzeldi selamlar görüşmek dileği ile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR