10-20 EYLÜL DOĞU KARADENİZ GEZİSİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apcaaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,358

apcaaa

Yeni Üye
öncelikle merhaba
10-20 eylül tarihleri arasında yıllardır hep hayalini kurduğum karadeniz gezisi yapmak istiyorum. forumdaki konuların hemen hemen hepsini okudum ve kendimce bir rota belirledim. aracım skoda oktavia 2012 model kardeşim ve babamla beraber gideceğim. sizlere sormak istediğim aracımla nerelere gidemem? sakın buraya bu araçla gitme diyeceğiniz yerler neler? yardımcu olursanız çok sevinirim.
ordu-giresun-trabzon-rize-artvin şeklinde düşünüyorum. artvin yaylalarını görmek istiyorum

Etiketler
Ynt: 10-20 EYLÜL DOĞU KARADENİZ GEZİSİ

kimse cvp vermedi ama ben yine de forumdaki konulardan kendime göre bir program yapıp yola çıktım. çorum-samsunu geçip eski yoldan orduya vardım. eski yol üzerinde uzun saçlı felan demiş herkes ama ben oraya uğramadım. eski yol üzerinde bir kilise vardı, biz gittiğimizde kapalıydı, yanında bir tane küçük yerel işletme var. biz çok erken vakitte gittiğimizden orası da kapalıydı. burada sabah kahvaltımızı yapıp yola devam ettik. bu da kilise ve civarı

HPIM0879.JPG

HPIM0878.JPG

öğleye doğru ordu merkezden teleferikle boztepeye çıktık. teleferiğin kalkış noktasında büyük bir otopark var, otopark sorunu yaşamassınız.
odru boztepe

HPIM0904.JPG

HPIM0909.JPG

HPIM0913.JPG

Sayın, Apcaaa sorunuza kımse cevap yazmamış bende dahıl, vallahi hiç gitmediğim için yazmadım zaten yenı gördüm. Resımler güzelmiş. Bu siteyi yolculuğa çıkmadan önce ayrıntılı olarak inceleseydin zaten sorma ihtiyacı olmayacaktı. Bende soru sormadan inceliyorum bütün soruların cevabını bulunca vazgeçıyorum. Yani kasıt olduğunu zannetmıyorum. Yeni yolculuklarda iyi tatıller.

Ben yeni üye olduğum için ancak yeni takip edebilme fırsatım oldu konuları.Fotoğraflardan da gördüm zaten görme fırsatım olmuştu. Ordu Boztepe gerçekten görülmesi gereken bi yer.Giresun Kalesi, Trabzon Uzungöl ve Sümela manastırı, Rizede Ayder yaylası mutlaka görmenizi tavsiye edeceğim yerler.Ben Artvinli olarak objektif olamam ama Artvin'in güzellikleride sınırlı değildir.sizinde dediğiniz gibi yaylaları, tarihi kaleleri, Deriner barajı ,manastırları ile görülmesi gereken bi yerdir :smiley:

İyi günler
Paylaşım için teşekkürler,gezinin devamını ilgi ile bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR