1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,456
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

ahahahahahaha

Herşeyi anladım o çamura nerde battı onu anlamadım ;D ;D

Etiketler

100_4370.jpg

100_4371.jpg

100_4372.jpg

100_4376.jpg

100_4377.jpg

100_4378.jpg

100_4379.jpg

100_4380.jpg

100_4385.jpg

100_4387.jpg

100_4388.jpg

100_4389.jpg

100_4390.jpg

Yavuz bey, tabi sizin tekerlek boyunuz o çakma LR nin kaput yüksekliğinde oldugundan siz farketmediniz çamur deryalarını kanalları
:D

Tempus' Alıntı:
Yavuz bey, tabi sizin tekerlek boyunuz o çakma LR nin kaput yüksekliğinde oldugundan siz farketmediniz çamur deryalarını kanalları
:D

;D ;D ;D

Arazinin hiç zevki kalmadı zaten, orta diff i kilitlemeden gezi bitti ;D

Birdahaki gezide zevk alamazsaniz arada araçları değişelim zevkden ölürsünüz :D

dostlar selamlar,
öncelikle böyle bir organizasyonu ilimizde güzel izmiti'mizde yaptığınız için hepinize izmit off-road grubu (www.izmitoffroad.com) adına teşekkür ederiz. etkinliğinizin güzel olacağına emindim çünkü ekip başında bu yaylaların kurdu mesut abimiz vardı. merak ettik ve geldik yaylada sizleri ziyaret ettik. internet üzerinden tanıştığımız kişilerle yüz yüze tanışmak ayrı bir mutluluktu. tekrar tekrar memnun olduk. böyle etkinlikler için izmit'in uygunluğu dünkü katılımcılar tarafından tekrar teyit edilmesi bize mutluluk verdi. hepinizi her zaman buralarda ağırlamaya hazırız. (benim araçlarım jeep olduğundan sabah konvoyuna katılmadım. düzeni bozmamak açısından. öğleden sonra dayanamayıp mecburen 2 araç kamp yerini mustafa kardeşimle ziyaret ettik. biri RR Sport biri Jeep ZJ. Bana acayip yiyici gözlerle baktılar haberiniz olsun... :smiley: ) tabiki bu işin şakası. Land'lar ayrı bir güzellik katmıştı yaylaya. doğadan gelen bir güzellik gibiydiler... kalın sağlıcaklar.

Çok güzel gezi olmuş teşekkürler. katılamadığım için çok üzgünüm.

önder

Çakma Land Lovel'in diğerlerine nazaran daha çok çamurlanmasının tek sebebi ördeklerin suyu çok seviyor olmasındandır...

şaka bir yana Lubicon sadece resim çeken arkadaşlara poz vermek adına parkurda bulduğumuz nadir su birikintilerinden birine biraz hızlı girdi diye düşünüyorum, yoksa benim bildiğim Naci aracını asla - ama asla - çamurlatmaz... sadece hangi rengin aracı daha çok "açtığıkonusunda araştır

hehehehe

mesajı tam bitirmeden göndermişim nedense

sadece hangi rengin aracı daha çok "açtığı" konusunda araştırma yapıyordur diyecektim...

Böyle seviyeli, eğlenceli bir gruba organizasyon yapmak çok keyifliydi, katılan herkese teşekkür ediyorum. Geleneksel hale gelecek LR buluşmalarımız devam edecek. Bu sene dernek işlerinin yoğunluğu sebebiyle aceleye geldi, bir sonraki org. çok daha güzel olacaktır. :smiley:

ndoganci' Alıntı:
önder

Çakma Land Lovel'in diğerlerine nazaran daha çok çamurlanmasının tek sebebi ördeklerin suyu çok seviyor olmasındandır...

şaka bir yana Lubicon sadece resim çeken arkadaşlara poz vermek adına parkurda bulduğumuz nadir su birikintilerinden birine biraz hızlı girdi diye düşünüyorum, yoksa benim bildiğim Naci aracını asla - ama asla - çamurlatmaz... sadece hangi rengin aracı daha çok "açtığıkonusunda araştır

hehehehe

doğrudur naci abi ben sadece latife ediyordum ;)

gerçekten güzeel gezi olmuş...

bi daha kine bende katılmak isterdim ama ben ve land biraz zor :D :D

önder

haftaya bütün bu önyargılarını yenmiş olacaksın... sana izci sözü... 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR