Deep' Alıntı:Hakancım, LR bölümünde başlık açtım şu LPG problemleri ile ilgili, senin mesajı ve sonrakileri de oraya taşıdım, ordan devam edelim burada bilgiler kaynamasın
hava filitresine kesinkikle hava tutmayın hatta bazı tır firmalarında hilitreye hava tutmak işten atılma sebebi sayılabiliyorHakanBastoncu' Alıntı:Muhabbet ederken paylaşmak istedim; mutlaka ve mutlaka hava filitrelerinize basınçlı hava tutturun. Benim arabanın filitresi hacamat olmuş ki 2 ay evvel 0 takmıştım.
İnanma Ender sadece laftan ibaretedaghan' Alıntı:Yunus duymasın!.
Serdar bey listede isminizi gördüm ama gezide göremedim yanılıyormuyum yoksaLRTD5' Alıntı:Ha ha....
Ordu Defender'ı da cazip tabi bir şekilde
Ne de olsa 300Tdi.
9 inch yükselmiş D1 de vardıLRTD5' Alıntı:Td5'ler boy sırasına girmiş, 4 inch, 2 inch, standart....
Daltonlar gibi![]()
yunus bager' Alıntı:hava filitresine kesinkikle hava tutmayın hatta bazı tır firmalarında hilitreye hava tutmak işten atılma sebebi sayılabiliyor
direk olarak yenisiyle degiştirin ben eve gelir gelmez ilk işim 2 defenderinde filitresinide degiş oldu abiminki bırkaç ay olmuştu degişeli yenisi takıldığı iyi oldu ama bendeki daha yeniydi çöp oldu
Hakancım estafurullah ben öylesine bildiklerimi yazıyorum can sıkıntısı yanlış anlama heeHakanBastoncu' Alıntı:Katılıyorum,
Basınçlı hava filitrenin kanallarını genişletiyor ve özelliğini bitiriyor. Fakat Yunus kardeşim filitre alana kadar o halde binmektense hava tutmak en iyi çözüm. 3 - 4 gün tozlu filitreyle binmiş olsam silindirin içi çizik içinde olacaktı. Yanlış cümlemi düzelttin teşekkürler.Dün hava filitresini sıfır aldım 12 TL para verdim ;D.
Selamlar.
def110' Alıntı:Değerli Kardeşim Alfonse,
Gecikmeli cevap için özür dilerim, bir süredir maillere bakamadım.
Olay şu: Eğer herhangi bir nedenle araçda elektrik kesintisi komple kesildiği takdirde, yolda kalmamak için uygulanan bir işlem bu. 0.75'lik bir kablo bile oluyor. Bu kabloyu Akünün +'sına bağlıyoruz. Öbür ucunu da pompanın üzerindeki elektrik girişinin uygulandığı noktaya stand by bağlıyoruz. Hepsi bu. Kontağa bastığında motor çalışıyor. Far, sinyal korna gibi elektrikli hiç bir aparat çalışmıyor.
Umarım açıklayabilmişimdir.
Selam ve sevgilerimle.
Atıf Tezerten
Hakkı bey gizli saklı bişey yokhakki' Alıntı:tüm land rovercılara selamlar
mayıs ayında malesef discomu daha almamıştım ve katılamadım
bidahaki land toplantısı nezman öğrenebilirmiyim
resimlerden gördüğüm kadarıyla cok güzel geçmiş
daha aranızdan yüz yüze kimseyi tanımadım ama beni ve discomuda kabul ederseniz bidahaki land toplantısına kendimi ve yoldaşımı getirmek isterim
hepinize saygılar