1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,444

Etiketler
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

ndoganci' Alıntı:
aha işte cüneyt de geldi, bana inanmazsan ona sor...

Estafurullah ;D

İlk su geçişinde kulağıma su kaçtı stop ettik, araba standart olunca korkudan kanallara hızlı dalıyorum dolayısıyla pervane tüm suyu yukarı veriyor. İkinci kanal biraz derindi. Mustafa abi girdiğinde gözüm kesmedi, numunelik yapıp yan kanala girdim ;D ön arka diferansiyel oturdu. Lastik nedeniyle Low 3 yapıp gazlamadan girseydim kopartırdım, tecrübe ve ekibimizin 30 dk kaybetmesine sebep oldu. :(

Reha abi , Hakan Bey, Yasemin Hanım ve Kürşad bey Harika fotoğraflar için çok teşekkürler emeğinize sağlık çok güzel olmuşar, bu geziyi gerçekten daha unutulmaz yaptınız.

Kürşad bu arada aşk olsun bir sürü muhabbet ettik insan ne kadar iyi bir fotoğrafçı olduğunu söylemez mi hiç.

Reha abi size de ayrıca teşekür ederiz , img_3903_std_std.jpg isimli harika bir fotoğrafımızı çekmişiniz. Ayrıca teşekkürler

endy' Alıntı:
Reha abi , Hakan Bey, Yasemin Hanım ve Kürşad bey Harika fotoğraflar için çok teşekkürler emeğinize sağlık çok güzel olmuşar, bu geziyi gerçekten daha unutulmaz yaptınız.

Kürşad bu arada aşk olsun bir sürü muhabbet ettik insan ne kadar iyi bir fotoğrafçı olduğunu söylemez mi hiç.

Reha abi size de ayrıca teşekür ederiz , img_3903_std_std.jpg isimli harika bir fotoğrafımızı çekmişiniz. Ayrıca teşekkürler

Ender muhabbetimiz tam mangal başında köfte sucuk sosis üstüne gitti genelde ve disco :D

Ben teşekkür ederim muhabbetiniz için. tekrar görüşmek üzere.
:smiley:

Naci o mazotu çekebilmek için hortumun ucundan bir litre mazot yuttuğumu söylemiyorsun ama ;D

ndoganci' Alıntı:
sayın keyifadamı

duyduklarınız doğru...

imalat ve montaj hatalarının kurbanı oldum...amerikayı yeniden keşfetme ihtiyacıma gem vuramıyorum bir türlü...

allahtan bağışıklık kazanmışım zamanında... arkadaşlara biraz ayıp oldu susturucusuz webasto çalıştırdım gece boyunca birkaç defa... ama üşüdüm ne yapayım :smiley:

Pazar sabahı sayın MKG nin aracının mazotu bitmişti biraz takviye istedi, dayanamadım bir depo verdim sabah sabah.... sonrası malum salı akşamı soluğu maslak sanayide alacağım kısmetse...

Kürşad'çım evet biraz yiyenbilir tarafımız ağır bastı en kısa zaman da tekrarlayalım daha geniş ve daha kapsamlı muhebbet ederlim :smiley: Bir daha ki gezide de aracım yolda kalırsa senin klimalı canafara kaçmayı planlıyorum valla, nejat abi ile ikimiz nerdeyse 200 gelince aracın yakıtını km de 0,1 litre arttırmış olabiliriz.

Sevgiler saygılar

arkanda araba batıyor sen gazlayıp gidiyorsunnn, ne deyim ben sanaaaa :smiley:

şaka bir yana biz oradan geçerken cüneyt hep seni andı... hatta ilk geçtikten sonra durduk, geri geri gittik, sonra ortasında durduk kontrol ettik, karar verdik problem çıkmaz dedik ve anons yapmadık... ancak sen bizim sığ olduğunu düşünüp girmediğimiz sağ taraftaki kanala girmişsin ve orada takılmışsın :smiley:

[/quote]

Birkaç videoda benden

th_MOV03554.jpg

th_MOV03571.png

endy' Alıntı:

Selamlar,
rica ederim, genelde "kişilerin özel fotoğraflarını çekmek " çekindiğim bir olaydır, ama kaçırmak istemedim açıkcası.

Ayrıca, Yasemin hanıma'da çektiği nefis fotoğraflar ve paylaştığı için çok teşekkür ederim.. reha

MKG' Alıntı:
Naci o mazotu çekebilmek için hortumun ucundan bir litre mazot yuttuğumu söylemiyorsun ama ;D
Mustafa abi,
hatırlarsın, sabah daha erken idi ve "aman Naci o yenmez" dememize kalmadan bütün depoyu yuttu.. Malum, acıkınca Naci ile herhangi bir yiyecek/içecek maddesinin arasına girilmez. reha

Reha abicim bizim için hiç bir sakıncası yok bizimde olduğumuz gezilerde lütfen gene rast gelirse fırsatı hiç kaçırmayın ellerinize sağlık

Hakan, Yasemin, Reha ve Kürşad muhteşemsiniz, fotolara bir defa bakmak yetmiyor, dönüp dönüp tekrar bakıyorum, elleriniz dert görmesin.

jeep' Alıntı:
Gezdiğiniz yerler çok güzelmiş. Güzel organize olunmuş. Yavuz abi senin araç deli duruyor. Modifiyeli olsun taştan olsun binilir.. Silverstone ya da insa turbo lastikler artmış gibi.. Elinize emeğinize sağlık.

Göktuğ teşekkür ederim, ama araçların her biri farklı bir güzeldi. Onları Kullananlar daha bir güzeldi ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR